03:27 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  124 0 0

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită la New York unde participă la mai multe evenimente și are planificate un șir de întâlniri bilaterale.

  CHIȘINĂU, 26 sept – Sputnik. Șeful statului moldovean a rostit un discurs în cadrul Forumului Politic la nivel înalt privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Evenimentul a avut loc în sediul Organizației Națiunilor Unite de la New York.

  ”Am comunicat participanților Forumului despre eforturile Republicii Moldova în realizarea obiectivelor dezvoltării durabile, situația în politica internă și externă a țării noastre, precum și despre perspectivele reglementării conflictului transnistrean”, a precizat șeful statului pe pagina sa ce Facebook.

  Dodon este de părere că acest eveniment este foarte important în vederea informării din prima sursă a partenerilor noștri externi și a promovării imaginii Republicii Moldova pe arena internațională.

  La New York, președintele a avut deja mai multe întrevederi bilaterale cu lideri din străinătate și reprezentanți ai conducerii americane, cu influente organizații evreiești și cercuri de afaceri.

  Tagurile:
  Discurs, igor dodon, ONU


  Știrile Zilei