20:46 15 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.56
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.71
  Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019

  Accidentul de la Buiucani, surprins pe VIDEO de o cameră de bord - cine a trecut la roșu

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  336120

  O cameră de bord a surprins accidentul groaznic care a zguduit întreaga țară. Din imaginile video se vede cum un Porsche Cayenne a intrat cu viteză mare într-un troleibuz de pe linia 21.

  CHIȘINĂU, 3 oct - Sputnik. Din înregistrarea postată putem vedea cum troleibuzul, dar și alte mașini, staționează la semaforul de la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al Capitalei. După ce semaforul schimbă culoarea roșie în verde, mijloacele de transport pornesc, iar în câteva secunde se produce impactul cu un autoturism de model Porche, care lovește troleibuzul, venind de pe strada perpendiculară cu Alba Iulia, trecând la culoarea roșie a semaforului. În imagini se vede cum o tânără a fost la un pas de a-și pierde viața, reușind să traverseze strada cu câteva secunde înainte de dezastru.

  Amintim că în urma accidentului o persoană și-a pierdut viața, iar alte 25 au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre acestea, nouă au fost spitalizate. Șoferița se află în stare extrem de gravă, o altă persoană, pasageră a troleibuzului, este la fel în stare gravă.  Știrile Zilei