19:20 29 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.75
 • USD16.94
 • RUB0.22
 • RON4.05
 • UAH0.60
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  236 0 0

  O minoră de 14 ani a trăit coșmarul vieții după ce a fost înșelată de patru indivizi din capitală. Pedofilii și-au primit sentința abia după patru ani.

  CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. O fetiță de 14 ani a fost exploatată de patru bărbați timp de patru zile, anunță Procuratura Generală.

  Totul s-a întâmplat în vara anului 2015, când minora a fost înșelată de patru indivizi cu vârste cuprinse între 28 și 50 de ani, originari din Hâncești, Orhei și Tiraspol, stabiliți în Chișinău, că va fi angajată în calitate de femeie de serviciu într-o saună din Chișinău. Profitând de starea social-vulnerabilă a copilei, cei patru au recrutat-o în scopul exploatării sexuale comercială și necomercială. Fetița a fost abuzată atât în saună, cât și într-un apartament din Capitală.

  Potrivit informațiilor, copila a fost ținută captivă în acea locuință timp de două zile. Ulterior, victima a reușit să ia legătura telefonică cu unchiul ei, care a sunat la linia fierbinte a autorităților competente. Aceasta a fost eliberată de oamenii legii.

  Pedofilii au fost deferiți justiției, în anul 2016. Din patru doar unul a fost cu adevărat condamnat. Unul dintre violatori a fost achitat, iar alții doi au fost amnistiați. Sentința a fost contestată de procurorul Secției Combaterea Traficului de Fiinţe Umane a Procuraturii Generale. Astfel, în octombrie 2019, Curtea de Apel Chişinău a admis apelul procurorului şi i-a condamnat pe inculpați pentru comiterea traficului de ființe umane și traficului de copii, la pedepse cuprinse între 8 şi 15 ani de închisoare.

  Sentinţa Curții de Apel este definitivă şi executorie, însă poate fi contestată la Curtea Supremă de Justiţie.

  Tematic

  Şocant! Imagini cu o femeie agresată în Berlin i-a scandalizat pe germani
  Ţara în care femeile nu mai sunt în siguranţă? studentă, agresată sexual de un poliţist
  Tânăra agresată într-o grădiniță din Ialoveni și care a fugit a fost găsită
  Tagurile:
  Minoră, exploatare sexuală

  Știrile Zilei