10:17 10 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.27
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Igor Dodon

  Dodon, către socialiști: Nu vă lăsați cuprinși de euforie – rezultate concrete, nu lozinci

  © Sputnik / Rodion Proca
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  7020

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că, la invitația Partidului Socialiștilor, a participat la ședința Consiliului Republican al formațiunii, care a avut loc astăzi, în Chișinău.

  CHIȘINĂU, 16 nov - Sputnik. Igor Dodon a anunțat că, în cadrul ședinței Consiliului Republican al PSRM, i-a felicitat pe socialiști pentru rezultale obținute în alegerile locale.

  "Am felicitat toți cei prezenți cu obținerea rezultatelor foarte bune la alegerile locale generale din 20 octombrie și 3 noiembrie curent. Am urat succes în activitate tuturor președinților de raioane, primarilor, consilierilor municipali, raionali și locali, aleși pe listele PSRM", a scris el pe Facebook.

  O perioadă principial nouă după învestirea noului Guvern condus de Ion Chicu

  Șeful statului s-a referit și la instalarea în funcție a Guvernului minoritar al socialiștilor, în frunte cu Ion Chicu.

  "Am subliniat că Republica Moldova, în aceasta săptămână, a intrat într-o perioadă principial nouă, după învestirea unui nou Guvern, condus de prim-ministrul Ion Chicu. Am reiterat faptul că cetățenii Republicii Moldova așteaptă rezultate pozitive de la guvernare, din care motiv trebuie să depunem toate eforturile pentru a îmbunătăți situația din țară", a scris Dodon pe Facebook.

  Președintele Republicii Moldova a trasat și câteva obiective pentru noua guvernare de la Chișinău: să transforme țara într-un șantier de construcție.

  "Referindu-mă la sarcinile pentru următoarea perioadă, dar și la planul de acțiuni pe dimensiunea social-economică pentru anul 2020, am asigurat membrii formațiunii că noi avem toate șansele să transformăm Republica Moldova într-un mare șantier de construcție, unde vor fi realizate proiecte majore de infrastructură ceea ce va impulsiona creșterea economică", afirmă șeful statului.

  În final, Igor Dodon i-a îndemnat pe socialiști să nu se lase cuprinși de euforie.

  "Reieșind din acest considerent, am solicitat întregii echipe să nu se lase cuprinși de euforie, deoarece evaluarea activității lor se va face în baza rezultatelor concrete, și nu a lozincilor. Am îndemnat fiecare primar și consilier imediat să înceapă lucrul în vederea realizării obiectivelor propuse", a conchis șeful statului.

  Tematic

  Cine este Ion Chicu, premierul desemnat de Igor Dodon
  Primele declarații ale președintelui Igor Dodon după căderea Guvernului Sandu
  Declarațiile președintelui Igor Dodon după consultările cu fracțiunile parlamentare
  Tagurile:
  Socialiști, Igor Dodon


  Știrile Zilei