16:14 02 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.07
 • USD18.34
 • RUB0.23
 • RON4.16
 • UAH0.66
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  35610

  „Premier Energy” S.R.L., cel mai mare furnizor de energie electrică din Republica Moldova, care deservește peste 900 de mii de consumatori în centrul și sudul țării, vine cu precizări despre modul în care vor fi perfectate facturile în luna martie.

  CHIȘINĂU, 23 mart – Sputnik. Oficiile comerciale ale „Premier Energy” vor fi închise până pe 27 martie, pentru evitarea riscurilor de răspândire a COVID-19.

  Facturile pentru energia electrică vor fi perfectate și expediate consumatorilor în baza datelor estimative, până la sfârșitul lunii curente.

  ”Formula de calculare estimativă prevede deducerea aritmetică a mediei zilnice din ultimele trei facturi, care se înmulțește la numărul de zile incluse în factura emisă, conform principiului estimativ”, precizează instituția într-un anunț făcut astăzi.

   Cantitatea de energie facturată poate varia nesemnificativ în raport cu datele reale înregistrate de contor.

  Furnizorul de energie electrică subliniază că facturile pentru energia electrică pot fi achitate la distanță: prin internet, cu cardul bancar, la terminale și la bancomatele Victoriabank.

  „Rugăm consumatorii noștri să efectueze plățile fără întârzieri, pentru a evita acumularea datoriilor, care la rândul lor ar conduce la datorii față de producătorii/ furnizorii noștri de energie, ceea ce ar pune în pericol livrarea continuă”, îndeamnă „Premier Energy”.

  Furnizorul de energie electrică poate fi contactat pe mai multe canale de comunicare, conform precizărilor de pe site

  „Premier Energy” mulțumește pentru înțelegere și asigură „de dedicația sa totală pentru prestarea unui serviciu fiabil și calitativ”.

  Tematic

  Român numit în fruntea Agenţiei pentru Energie Atomică - ce și cine e în spatele său
  De ce renunţă România la importurile de energie din UE în favoarea Ucrainei
  Vești importante pentru români – cât vor plăti la gaze și energie electrică în acest an
  Zi decisivă pentru prețurile la energie. Guvernul, negocieri cu UE
  Marea Britanie: întreruperi de energie electrică, haos în trafic -ce s-a întâmplat (VIDEO)
  Tagurile:
  facturi, Energie electrică


  Știrile Zilei