01:31 22 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.19
 • USD17.45
 • RUB0.24
 • RON4.35
 • UAH0.62
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  Alegeri prezidențiale în Moldova 2020 (86)
  23 0 0

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a mers la secția de votare către ora 10:00. Iată pentru ce a votat.

  CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a votat pentru liniște și pace. În declarația sa pentru presă după exercitarea dreptului la vot, spicherul a spus că a votat pentru un președinte de care să se mândrească poporul, iar acesta să aibă grijă de întreaga țară. 

  „Un președinte care să știe să unească pe toți cetățenii grămăjoară. Asta înseamnă și dezvoltarea țării. Un președinte care nu va vorbi niciodată de rău propria țară și propriul popor”, a declarat președintele Parlamentului. 

  Greceanîi a mai spus că ea și colegii ei de partid sunt interesați ca alegerile să se desfășoare în mod corect, iar alegerea, desigur, să aparțină cetățenilor. 

  De precizat, și prim-ministru Ion Chicu a venit la secția de votare, la ora 07:30, alături de soția sa. Chicu a declarat că plouă bine azi, iar asta înseamnă că Dumnezeu este milostiv cu cetățenii Republicii Moldova. Premierul a menționat că țara noastră are viitor, însă asta depinde de implicarea fiecăruia. Secțiile de votare au fost deschise la ora 07:00 și se vor închide la 21:00.

  Тема:
  Alegeri prezidențiale în Moldova 2020 (86)

  Tematic

  CEC: Cum votează moldovenii de peste hotare la prezidențiale
  Andrei Năstase a votat: Iată ce declarații a făcut
  Violeta Ivanov: "Puterea este în mâinile cetățenilor"
  Tagurile:
  alegeri prezidențiale, pace, Zinaida Greceanîi

  Știrile Zilei