14:38 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  Vaccinul Sputnik V (198)
  23035

  Președintele țării, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Moldova, Oleg Vasnețov, despre situația epidemiologică.

  CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Cei doi oficiali au discutat despre situația epidemiologică și evoluțiile din țara noastră. Șeful statului susține că subiectul prioritar este acum asigurarea accesului la vaccin eficient de cât mai multe tipuri pentru cetățenii.

  Despre întrevederea cu Oleg Vasnețov, ambasadorul Federației Ruse în Moldova, Maia Sandu a scris pe pagina sa de Facebook. 

  "Am accentuat, din nou, ca și în celelalte discuții avute, că ne dorim să obținem ajutor din partea Federației Ruse pentru acces mai rapid la vaccinul Sputnik V, având în vedere necesitatea de a accelera procesul de vaccinare. Cu cât mai repede asigurăm accesul populației la vaccin anti-COVID-19, cu atât mai repede avem șansa să revenim la normalitate și să salvăm viețile celor dragi", a precizat Maia Sandu. 

  Maia Sandu a discutat cu Oleg Vasnețov, ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova
  Președintele Maia Sandu, la întrevederea cu ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov. 25 martie 2021

  Totodată, Maia Sandu a discutat și cu directorul general al Uniunii Industrial-Financiare Ruse, Stanislav Pughinskii, și cu Reprezentantul comercial al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Vladislav Darvai, despre intensificarea relațiilor comercial-economice dintre Republica Moldova și Federația Rusă.

  "Avem multe subiecte pe agendă și noi depunem eforturi pentru a rezolva împreună problemele cetățenilor moldoveni", a precizat Sandu.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Тема:
  Vaccinul Sputnik V (198)

  Tematic

  Le Pen cere autorizarea Sputnik V în Franța fără aprobarea EMA
  Spitalele din Rusia au primit Sputnik V care nu are nevoie de temperaturi scăzute
  Sondaj: Mai bine de un sfert dintre francezi doresc să se vaccineze cu „Sputnik V”
  Tagurile:
  Maia Sandu

  Știrile Zilei