03:55 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  6830

  La Complexul Memorial „Eternitate” din Chișinău s-a desfășurat o ceremonie de depuneri de flori în memoria eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

  CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. La evenimentul de la Complexul Memorial „Eternitate” din Chișinău au participat președintele parlamentului Zinaida Greceanaîi, premierul interimar Aureliu Ciocoi și ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov.

  Олег Васнецов
  © Sputnik / Iulia Lipovaea
  Oleg Vasnețov depune flori la Complexul Memorial „Eternitate”

  Ei au depus flori în memoria eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei. 

  Și președintele Maia Sandu a participat în această dimineață la ceremonia de depunere de flori care s-a desfășurat la Complexul Memorial „Eternitate” din Chișinău.

  Президент Молдовы Майя Санду возложила цветы на мемориале Вечность
  Maia Sandu depune flori în memoria eroilor căzuți

  „Mi-am exprimat respectul și recunoștința pentru cei care au luptat și și-au dat viața pentru ca, în mai 1945, pacea să revină pe continentul european. Dintre ei, sute de mii ne-au fost concetățeni, sunt buneii și străbuneii noștri. Sacrificiul lor nu poate fi uitat. El ne învață cât de prețioasă este pacea. Suntem datori să o păstrăm, să prețuim viața și să oferim oamenilor noștri șansa să-și trăiască anii cu speranță, în liniște și prosperitate”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

  Tagurile:
  Ziua Victoriei

  Știrile Zilei