19:13 20 Ianuarie 2018
În direct
  Karina Deli și Xenia Deli

  Xenia Deli și verișoara sa Karina, furori în lumea modei

  © facebook.com
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  249714

  Xenia și Karina au avut dintotdeauna relații foarte apropiate, motiv pentru care se numesc între ele surori

  CHIȘINĂU, 19 iul — Sputnik. Modelul moldovean Xenia Deli are o verișoară, cu trei ani mai mică decât ea. Ea se numește Karina, fiind dezmierdată Kerry.

  Xenia și Karina au avut dintotdeauna relații foarte apropiate, motiv pentru care se numesc între ele surori. Karina i-a fost mereu alături verișoarei sale celebre, fiindu-i de ajutor în organizarea nunții. Ea a fost prezentă la petrecerea burlăcițelor și, desigur, la nunta organizată de Xenia pe insula Santorini.

  Nici după nuntă Karina nu s-a despărțit de verișoara ei, însoțind-o pe Xenia și soțul ei în călătoriile lor cu rute charter prin Europa și Egipt, ca parte a lunii de miere.

  Карина Дели
  Karina Deli

  Kerry este brunetă, are o siluetă de admirat și cochetează cu modellingul, ca și sora ei. Tânăra are 23 de ani, a studiat Marketing Internațional la o universitate de Turism și Servicii Hoteliere la Moscova și locuiește tot acolo, împreună cu mama sa.

  Карина Дели
  Karina Deli
  Karina Deli
  Karina Deli
  Карина Дели
  Karina Deli

  Este originară din Basarabeasca, ca și Xenia Deli, și este rudă cu verișoara sa pe linia tatălui. Părinții Karinei sunt divorțați.

  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei