16:30 20 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.63
 • USD16.79
 • RUB0.25
 • RON4.22
 • UAH0.60
  Federal Bureau of Investigation (FBI)

  Fost criminalist FBI: „Mădălina Manole a fost ucisă"

  © Flickr/ kalavinka
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  6011

  Un fost criminalist FBI a făcut o declarație surprinzătoare la un post de radio american, referindu-se la cazul Mădălinei Manole. El susține că nu este vorba de o sinucidere, ci de o crimă „evidentă", afirmând că va veni special în România pentru a prezinta autorităților române raportul său.

  BUCUREȘTI, 27 iul — Sputnik. Investigatorul Pete Klismet, care are un renume în America și care a lucrat mulți ani pentru FBI, a afirmat la postul de radio Beth Karas din SUA că a analizat cazul despre moartea Mădălinei Manole și a ajuns la concluzia că este vorba de o crimă, potrivit stirilekanald.ro.

  Pete Klismet spune că a primit toate informațiile referitoare la acest caz, raportul de la autopsie, imaginile cu locul faptei, și că a exclus ipoteza accidentului sau a sinuciderii. El susține că a descoperit fapte care dovedesc că a avut loc o crimă.

  „Asta este o crimă! Am să merg în România peste câteva săptămâni sau o lună pentru a mă întâlni cu Procurorul General al României, pentru că acest caz este unul atât de evident. De asemenea, mă voi întâlni cu jurnalişti, vom participa la show-uri de televiziune", a declarat Pete Klismet la postul de radio american.

  Dosarul referitor la cazul „Madalina Manole" a fost închis în urmă cu șase ani cu rezoluția „sinucidere". Prin raportul său, criminalistul american ar putea determina autoritățile române să redeschidă cazul.

  Aici poate fi ascultat interviul integral cu Pete Klismet:

   

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei