07:35 23 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.70
 • USD16.81
 • RUB0.25
 • RON4.23
 • UAH0.60
  Melania Trump

  Tinerețea fierbinte a primei posibilei „First lady” fotomodel. FOTO (18+)

  © REUTERS / Joe Skipper
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  18012

  Tabloidul american The New York Post a publicat poze nud cu soţia lui Donald Trump, poze pe care aceasta le-a făcut în 1995, pe când era fotomodel. Deși pozele au făcut furori în mediul online, un consilier al candidatului republican la președinție a declarat că acesta nu e un lucru care să creeze vreo îngrijorare.

  BUCUREŞTI, 1 aug — Sputnik. Pozele au fost făcute în 1995, când Melania avea 25 de ani și era fotomodel, și au fost publicate în revista franceză Max, cu doi ani înainte ca Melania să-l întâlnească pe Donald, scrie RT.com

  Revista americană The New York Post a publicat pe copertă o imagine nud cu Melania, făcând anunțul că cititorii vor avea ocazia să o vadă pe posibilă viitoare Primă Doamnă a SUA „așa cum nu ați mai vazut-o niciodată".

  ​În tabloid apare și un interviu cu fotograful, Jarl Alé Alexandre de Basseville, care spune că Melania „era minunată, avea o personalitate fantastică și era foarte amabilă".

  Tabăra lui Trump nu pare îngrijorată de apariția acestor imagini. Trump a declarat pentru ziar că pozele au fost făcute înainte ca el să o cunoască pe Melania, adăugând că „în Europa imagini de acest gen sunt foarte la modă și comune".

  ​Mai mult, un consilier al lui Trump, Jason Miller, a luat apărarea soției acestuia, într-un interviu pentru CNN, spunând că fotografiile reprezintă o „celebrare a corpului uman ca operă de artă" și că nu au de ce să creeze stânjeneală.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei