21:22 25 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.66
 • USD17.73
 • RUB0.29
 • RON4.11
 • UAH0.73
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)
  293653

  Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a primit în dar discuri de frână auto. Acestea i-au fost furnizate chiar în sala de ședințe a CMC.

  CHIȘINĂU, 22 sept — Sputnik. Consilierii fracțiunii socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău i-au adus în dar primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, 2 discuri de frână. S-a întâmplat chiar astăzi, în sala de ședință a primăriei.

  Edilul a acceptat cu plăcere acest dar. Mai mult, în semn de recunoștință, Dorin Chirtoacă s-a apropiat de consilierul socialist Ion Ceban și a zăngănit la urechile acestuia, probabil în semn de mulțumire.

  În emisiunea „o seară perfectă” de la un post privat de televiziune din Moldova, difuzată anterior, soția primarului de Chișinău, Anișoara Loghin, vorbind despre felul de a glumi a lui Dorin Chirtoacă spunea: „Eu glumesc cu zâmbetul până la buze, el glumește fără să zâmbească”.

  Până la ora actuală, PL nu a reacționat în niciun fel la acest incident, iar Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin nu au fost de găsit pentru a comenta cele întâmplate.

  Тема:
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)

  Tematic

  Un nou filmuleţ cu Dorin Chirtoacă. Ce a mai făcut primarul
  Tagurile:
  Cadou, Discuri de frana, video, Primarul de Chisinau, Ion Ceban, Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă, Moldova


  Știrile Zilei