21:51 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Delia Matache

  (VIDEO) Delia, în locuri exotice, pe plajă

  © Photo: Insatgram / instadelia
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  32413

  Vedeta de scenă și televiziune Delia Matache se răsfață în această perioadă, ca în fiecare sezon, într-un loc pitoresc, cald și luxos.

  CHIȘINĂU, 27 sept — Sputnik. Delia Matache a evadat alături de soțul său în Oman, o țară arabă din Peninsula Arabă. În această perioadă, în Oman, mai puțini turiști ajung să „populeze" plajele cu nisipuri transparente ale Mării Arabe.

   

  #oman#travelgram

  Видео опубликовано Delia (@instadelia) Сен 26 2016 в 3:48 PDT

   

  Peisajele montane, briza mării, atmosfera relaxantă sunt condițiile perfecte pentru momente de lectură și odihnă între pauzele de filmări la televiziune și înainte de lansarea unui nou videoclip.

   

   

  Delia a postat pe pagina sa de Instagram mai multe poze, inclusiv cu hotelul la care și-a ales să-și petreacă sejurul, Zighy Bay Six Senses Oman, unul de cinci stele, de pe peninsula Musandam. 

   

   

  #oman

  Фото опубликовано Delia (@instadelia) Сен 26 2016 в 2:38 PDT

  #travelgram #oman #deliriacalatorilia #instatravel

  Фото опубликовано Delia (@instadelia) Сен 26 2016 в 6:28 PDT

  Tagurile:
  X Factor, Vacanță, Plajă, Delia Matache, Oman, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1259
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164