21:53 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Brad Pitt si Angelina Jolie

  Ce l-ar motiva pe Brad Pitt să renunțe la droguri și alcool

  © AFP 2018 / MARK RALSTON
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  15033

  Brad Pitt a mărturisit că a fost devastat de decizia Angelinei Jolie de a divorța de el, după 11 ani de mariaj. Însă, potrivit celor spuse de apropiații săi, acesta este gata să facă orice pentru a o determina pe Angelina să se întoarcă la el. Ce decizie a luat starul.

  BUCUREȘTI, 27 sept — Sputnik. Starul de 52 de ani a spus că este hotărât să se interneze într-un centru pentru tratamentul dependenței de droguri și alcool, potrivit revistei Hollywood Life

  El vrea să lupte astfel pentru a o recuceri pe Angelina și pentru a-și reface familia. 

  „Brad Pitt este hotărât să renunțe la alcool și speră că acest lucru o va face pe Angelina să revină asupra deciziei de a-l părăsi. Mai mult, a spus că se va interna într-un centru de dezintoxicare și că nu va fi nevoie ca ea să-și dea acordul de a se împăca înainte de a trece 90 de zile după ce Brad se va fi tratat, astfel ca ea va ști că nu e vorba de un angajament superficial din partea lui", a declarat pentru Hollywood Life un apropiat al starului. 

  Acesta a mai spus că Brad știe că neînțelegerile dintre ei au legătură cu dependența lui de alcool și de marijuana și că actorul este convins că, dacă se va trata, totul va fi din nou minunat în căsnicia lor. 

  Se presupune că unul dintre motivele pentru care Angelina a intentat divorț, pe 19 septembrie, este deoarece Brad are probleme cu dependența de substanțe.

  Se spune că incidentul care a dus la ruptura dintre ei s-a petrecut în timp ce Brad ar fi fost beat. Pe 14 septembrie, familia se afla în avionul privat, care zbura deasupra Atlanticului, când Brad ar fi încercat să-l lovească pe fiul lor Maddox, de 15 ani, care a luat verbal apărarea mamei lui.

  Tagurile:
  Brad Pitt, Alcool, Droguri, Hollywood, SUA, Brad Pitt, Hollywood, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1264
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164