21:45 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Xiaomi Mi Mix

  Chinezii șochează cu smartphone-ul „futuristic”: Xiaomi Mi Mix

  Jon Russell
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  43013

  Chinezii ies pe piață cu un nou produs revoluționar și îndrăzneț: smartphone-ul Xiaomi Mi Mix, care poate pretinde la statutul de “smartphone-ul viitorului”.

  CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. Xiaomi Mi Mix iese în evidență prin ecranul său lipsit de rame, care ocupă 91,3 la sută din suprafața telefonului, creând senzația că ținem în mână o oglindă.

  Smartphone-ul dispune de un panou IPS LCD cu o diagonală de 6,4", cu un format 17:9 și rezoluţie 2040 x 1080, cu o densitate a pixelilor de 362 ppi.

  Hardware-ul intern este practic similar celui folosit pentru Mi Note 2, cu un chipset Snapdragon 821 la bază, 4 sau 6 GB memorie RAM şi opţiuni de stocare de 128 şi 256 GB în format UFS 2.0. Camera foto principală foloseşte un senzor de 16 megapixeli, în tip ce camera frontală beneficiază de un senzor mai modest, de 5 megapixeli, potrivit portalului go4it.ro.

  Telefonul va fi livrat în două versiuni, cea standard cu 4 GB RAM şi 128 GB stocare la preţul de 515 dolari şi versiunea 18K, cu 6 GB RAM, 256 GB stocare şi ramele pentru camera foto şi senzorul de amprentă placate cu aur de 18 karate la 599 dolari.

  Ambele versiuni vor fi livrate cu o husă din piele naturală în pachet. Lansarea va avea loc pe data de 4 noiembrie, exclusiv în China, iar faptul că Xiaomi îl numeşte momentan un „concept" sugerează că nu vor fi disponibile foarte multe unităţi.

  Tematic

  Reîncărcarea smartphonului prin USB, nerecomandată de experți
  Tagurile:
  Xiaomi Mi Mix, China, Xiaomi Mi Mix, China
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1248
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   124
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1163