16:17 21 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Julia Sandu

  Prezentatoare TV a unor emisiuni de copii, în poze incendiare

  © Facebook / Julia Sandu
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  77972

  Julia Sandu este interpretă, dansatoare la un studiou de dans și prezentatoare la un post de televiziune pentru copii din Moldova. Este născută la 21 martie 1994. A studiat la colegiu de muzică Ștefan Neaga și e studentă în anul trei la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

  În 2015 a participat la preselecția pentru concursul Eurovision cu piesa "Fire".

  Interpreta și prezentatoarea TV a unor emisiuni de copii Julia Sandu a fost protagonista rubricii „Dezgolită frumos” la o revistă din Republica Moldova.

  „În materie de muzică, mi-a adus succesul melodia „Siempre loca", semnată de compozitorul român Ivan Caragia. O vară întreagă, aceasta a răsunat în toate difuzoarele radio de mai multe ori pe zi”, spune Sandu.

  Zilnic, poate fi găsită la Centrul de Creaţie pentru Copii şi Tineret „Artico", unde este concertmaistru şi profesor de canto la studioul „Picături muzicale".

  „Am reuşit deja să compun 20 de melodii pentru copii, merg aproape zilnic la sala de sport, fac dans profesionist de trei ori pe săptămână. Mai cânt în cluburi de două ori pe săptămână, conform unui contract”, precizează artista în interviul acordat revistei Vip Magazin.

  Tagurile:
  Prezentatoare, Dansatoare, Interpretă, Julia Sandu, Femei Frumoase, poze, Julia Sandu, Republica Moldova


  Știrile Zilei