05:36 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Sofia Rotaru

  Jurnaliștii ruși au aflat unde a dispărut Sofia Rotaru

  © Sputnik / Наталья Селиверстова
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  100171

  Jurnaliștii ruși au atras atenția că, în ultimul timp, interpreta Sofia Rotaru, în vârsta de 69 de ani, a dispărut din vizorul presei. Interpreta nu mai vizitează evenimentele mondene și nu oferă interviuri. Jurnaliștii au decis să afle cu ce se ocupă vedeta, scrie publicația woman.ru.

  CHIȘINĂU, 22 nov — Sputnik. Sofia Rotaru nu mai participă la înmânarea premiilor în Rusia sau concerte și nu mai comunică cu presa. Cu toate acestea, interpreta nu a renunțat la lumea artistică. Potrivit jurnaliștilor ruși, aceasta a plecat într-un turneu în Germania.

  "În Rusia e criză, motiv pentru care toți artiștii au plecat în Germania. Recent au avut loc turnee a lui Filip Kirkorov, Zemfira, Stas Mihailov. Desigur, două milioane de nemți vorbitori de limbă rusă este un număr destul de mare. Cu toate acestea, la fiecare concert al Sofiei Rotaru nu au venit mai mult de 3-4 mii de oameni", a recunoscut reprezentantul vedetei, într-un interviu publicației Sobesednik.

  De asemenea, sursa a dezvăluit motivele pentru care interpreta nu mai oferă concerte atât de des: „Vrea să fie mai mult acasă, cu copiii și nepoții, să se dedice sieși. Totuși, a călătorit cu mai multe concerte timp de 45 de ani. Acest lucru nu înseamnă că ea a renunțat la muzică. Ea participă la diverse petreceri, festivități. Recent a fost la Monaco, unde a fost adusă cu un avion privat și a primit 200 de mii de euro pentru un concert. În turnee pleacă doar pentru a se vedea cu fanii săi. Desigur, îi este dor de ei".

  Tematic

  Nepoata interpretei Sofia Rotaru, în poze provocatoare pe plajă
  Tagurile:
  Stas Mihailov, Zemfira, Filip Kirkorov, Criza, Sofia Rotaru, Interpretă, Monaco, Concerte, Monden, Turneu, Germania, Sofia Rotaru, Federația Rusă
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei