01:40 22 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

  Internauții dezvăluie de ce Anișoara Loghin l-a părăsit pe Dorin Chirtoacă

  © Sputnik / Мирослав Ротарь
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)
  610912

  Sputnik a relatat în câteva materiale, făcând referire la surse din interiorul PL, despre motivele care au stat la baza divorțului dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă, anunțat de edilul Capitalei la începutul lunii octombrie.

  CHIȘINĂU, 29 nov — Sputnik. În cadrul unor materiale anterioare, Sputin a relatatinițiativa în cazul divorțului dintre jurnalista Anișoara Loghin și primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, i-a aparținut edilului Capitalei, iar motivul ar fi o fostă prietenă a lui Dorin Chirtoacă, care ar fi revenit în inima lui. Mai târziu acesta a fost surprins cu această blondă într-un magazin din București.

  Internauții însă sunt de altă părere. Un utilizator al rețelei de socializare Facebook a scris într-o postare că Anișoara l-ar fi părăsit pe Dorin, iar de vină s-ar face Jiguliul, cel cu care primarul de Chișinău și-a dus soția la Oficiul Stării Civile.

  Postarea internautului Serghei Petrov pe Facebook
  Postarea internautului Serghei Petrov pe Facebook

  Amintim că Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă s-au căsătorit la 20 mai 2016, iar în data de 8 octombrie curent, primarul de Chișinău a anunțat pe pagina sa de Facebook că cei doi divorțează.

  Тема:
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)

  Tematic

  Anișoara Loghin încă mai păstrează memorii cu Dorin Chirtoacă
  Tagurile:
  Divorț, Motive, Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă, Moldova


  Știrile Zilei