07:53 21 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.55
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  3311

  A devenit cunoscută lista persoanelor care vor concura pentru titlul de “Omul Anului”, în versiunea revistei Time. Pe lângă multe nume cunoscute, aici au fost incluși președintele ales Donald Trump și președintele rus Vladimir Putin.

  CHIȘINĂU, 6 dec — Sputnik. Luni a fost publicată o listă scurtă a pretendenților la titlul de "Omul Anului" în versiunea revistei Time, transmite Russia Today.

  Daily Mail menționează că lista nu a mirat și nu a surprins pe nimeni.

  În total, au fost selectate opt persoane. Printre acestea se află președintele ales Donald Trump, fostul candidat la funcția de președinte Hillary Clinton, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, fostul lider al UKIP Nigel Farage, prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, interpreta Beyonce, gimnasta americană Simona Bilse, oamenii care au scos la iveală informații cu privire la apa poluată din orașul american Flint, precum și savanții care studiază CRISPR.

  Decizia finală cu privire la conferirea titlului de Omul Anului va fi luată miercuri. Revista Time a anunțat deja că majoritatea cititorilor săi au oferit cele mai multe voturi prim-ministrului Indiei, Modi. Acesta a reușit să acumuleze 18 la sută din simpatiile publicului, depășindu-i pe ceilalți contracandidați.

  Publicația britanică menționează că Trump este nominalizat deja a treia oară. Anul trecut, acest titlul a fost oferit cancelarului german Angela Merkel, trezind o reacție nervoasă din partea lui Trump pe Twitter: "V-am spus că @Time Magazine nu-mi va oferi niciodată acest titlu, în pofida faptului că eu sunt favoritul".

  Tagurile:
  Titlu, Omul Anului, Revista, Time, Donald Trump, Vladimir Putin, Donald Trump, Vladimir Putin, SUA, Federația Rusă


  Știrile Zilei