04:42 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  4350710

  Sputnik publică cele mai importante preziceri ale celui mai cunoscut prezicător și astrolog al epocii Renașterii și a întregii istorii a omenirii.

  CHIȘINĂU, 15 dec — Sputnik. Cunoscutul astrolog, medic, savant și prezicător, Michel de Notredame, a publicat primele sale prorociri în lucrarea "Prorocirile lui Michel Nostradamus".

  Prorocirile au fost scrise în formă de catrene, care au fost grupate în centurii. Toate aceste preziceri au fost cifrate, fiind notate într-un amestec de patru limbi: latina, franceza veche, italiana și greacă. În catrene nu sunt indicate date, iată de ce ordinea lor nu este una cronologică.

  Ce ne așteaptă în anul viitor

  În anul ce vine, Nostradamus a prezis declanșarea unui conflict militar între Iran și Turcia. În acest conflict, potrivit prorocului, victoria o vor obține iranienii.

  Potrivit prezicerii astrologului, în anul 2017 vor continua acțiunile militare între creștini și musulmani. Cu toate acestea, savanții și astrologii nu au reușit să înțeleagă dacă e vorba de izbucnirea unor noi conflicte sau de întețirea celor existente, scrie Sputnik Estonia.

  Nostradamus a scris în cărțile sale că anul viitor va avea loc o schimbare a liderilor Franței și Germaniei. În afară de aceasta, Franța se va ciocni cu o insuficiență de apă. Bazinele acvatice vor fi poluate, iar populația va suferi un timp îndelungat de sete. Unii criticii consideră că toate acestea sunt doar niște presupuneri și prognoze intuitive ale lui Nostradamus, care nu au nicio legătură cu viața reală.

  Ce se va întâmpla înainte de sfârșitul lumii

  2018 — China devine o nouă putere mondială. Țările în curs de dezvoltare se transformă din țări exploatate în state exploatatoare.

  2028 — Este creată o nouă sursă de energie (ar putea fi vorba de reacția termonucleară controlată). Problema înfometării oamenilor este treptat depășită. Este expediată o navă cosmică spre planeta Venera.

  2046 — Sunt create organe umane artificiale. Transplantul devine cea mai eficientă metodă de tratament.

  2066 — În timpul atacului efectuat asupra Romei musulmane, SUA folosesc o nouă armă, cea climaterică. Are loc răcirea bruscă a climei.

  2183 — Colonia de pe Marte devine putere nucleară și cere independența față de Pământ (de fapt, față de SUA și Anglia).

  2279 — „Energie din nimic" (probabil din vacuum sau din „găurile negre").

  2480 — Are loc o coliziune între doi aștri artificiali, asemenea Soarelui. Pe Pământ s-a instaurat amurgul.

  3797 — Pe Pământ moare tot ce e viu, însă omenirea a pus bazele unei noi vieți pe o altă constelație. 

  Tematic

  Horoscopul 2017: trei zodii care vor avea noroc în dragoste și bani
  Tagurile:
  Profeții, proroc, Catrene, Preziceri, Nostradamus, Predicții, 2017, Michel Nostradamus, Germania, Franța


  Știrile Zilei