04:05 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  122544

  O tânără din Puerto Rico, Stephanie Del Valle a fost declarată câștigătoarea concursului de frumuseţe Miss World 2016. Dar dacă dăm deoparte titlurile câştigate, cum este ea în viața reală? Cele mai interesante lucruri despre Stephanie pe care trebuie să le știi.

  BUCUREŞTI, 20 dec — Sputnik. Stephanie Del Valle le-a surclasat pe cele 116 concurente din întreaga lume, fiind încoronată de Miss World 2015 Mireia Lalaguna din Spania, la cel de-al 66-lea concurs de frumuseţe internațional care are loc anual, anul acesta având loc pe 18 decembrie în Oxon Hill, Maryland, potrivit sputniknews.com.

  Lui Stephanie, în vârstă de 19 ani, îi place să aibă opțiuni şi are un plan de carieră corespunzător preferinţelor sale. Tânăra ambiţioasă studiaza dreptul şi comunicarea în cadrul unui program de dublă specializare la Pace University din New York. În acelaşi timp, îşi urmează vizul de a face şi o carieră în divertisment în timpul ei liber.


  Miss World 2016 este şi o persoană care se implică pentru a ajuta în cazuri sociale. Astfel, ea conduce un proiect numit „Un cor de îngeri". Ea îl descrie ca fiind „un program de terapie bazată pe muzică, care constituie un tratament alternativ pentru copiii care suferă de Sindromul Down, pentru a-i face să se simtă bine și a le îmbunătăți viața".

  Modelul din Puerto are înălţimea de 1,78 m și vorbește fluent trei limbi: spaniolă, engleză și franceză.

  De asemenea, lui Stephanie îi place mult să citească, mai ales în timpul unui zbor cu avionul, atunci când nimic nu-i poate distrage atenţia. Deviza ei este un citat din „Micul prinţ" de Antoine de Saint Exupery: „Numai cu inima poti vedea lucrurile corect, ceea ce este esenţial este invizibil pentru ochi".

  Tagurile:
  2016, Frumusețe, Concurs, Miss

  Știrile Zilei