15:34 27 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.64
 • USD18.16
 • RUB0.29
 • RON4.37
 • UAH0.69
  Ploaia de meteoriți

  Cel mai exact horoscop pentru următoarea săptămână

  © Sputnik / Владимир Астапкович
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  34421

  Astrologul Serghei Osicenko a povestit ce trebuie să ne așteptăm de la astre în perioada 16 – 22 ianuarie.

  16 ianuarie, luni

  Lunea trecută a transmis acestei zile aceleași energii pe care le-a resimțit săptămâna trecut. Cine a avut de suferit de pe urma acestui fapt? Noi. Dimineața Venus ne va organiza scene mai puțin vesele: cafea va fi din cale afară de amară, vremea va fi proastă, iar dispoziția și mai proastă.

  La amiază timpul se va îmbunătăți, permițând să facem ceva util. Seara va aduce neînțelegeri, iritare și traumatisme. Vă sfătuim să plecați la somn mai devreme.

  17 ianuarie, marți

  Energiile negative ale zilei de marți ar putea dăuna doar celor care lucrează în tura de noapte, de luni spre marți. Aceste persoane trebuie să fie atente atunci când au de a face cu focul sau apa fierbinte.

  Ziua va fi benefică pentru activitățile în domeniul industriei ușoare și casnice.

  Seara va fi un pic "cu ghimpi". Luna va avea o răzmeriță cu Mercur. Evitați în această perioadă certurile și discuții îndelungate. Amintiți-vă de zicala "vorba lungă, sărăcia omului".

  18 ianuarie, miercuri

  Situația din cer este de așa natură, încât planetele nu crează între ele aspecte bune sau foarte bune. Astfel de zile se află sub oblăduirea Lunii. Astăzi luna se mai află în zodia Balanței. Vom fi atrași de tot ce este frumos, armonios. Cumpărăturile de haine și bijuterii vor fi reușite. O veste bună pentru gospodine: aluatul va ieși foarte bun.

  Cel de-a 21-a zi lunară poartă simbolul Calului. E o zi minunată pentru cei care vor să-și schimbe locul de muncă.

  19 ianuarie, joi

  Notați în agendă perioadele prielnice pentru orice activitate: 11:00 — 12:00 și 15:00 — 18:00.

  De dimineața toată tehnica electrică va funcționa prost, se va simți o atmosferă de iritare, gândurile vor fi dezordonate, veți suferi de o inabilitate de a prevedea consecințele acținilor.

  Vor apărea rețineri în îndeplinirea planurilor. Analizați-vă foarte bine operațiunile financiare. Riscați să răciți, iar bolile cronice s-ar putea acutiza

  20 ianuarie, vineri

  Ziua va fi un pic dură, pentru că Soarele va trece din zodia Capricornului, în zodia Vărsătorului, însă în ansamblu ziua va fi bună. Patru perechi de planete vor forma doar aspecte armonioase. Orice ați face, veți beneficia de ajutorul lui Mercuri, armonioasa Venus și talentatul Neptun.

  21 ianuarie, sâmbătă

  Ieri, când Luna a intrat în zodia lui Scorpion, unde se va afla azi și mâine, până la 12:47, nu cumpărați îmbrăcăminte sau încălțăminte, care ar putea să fie defecte, să se murdărească sau să se piardă.

  În zilele de 20, 21, 22 (până la 12:47) femeile vor fi capricioase. Nu plecați în călătorie, nu este recomandat consumul de băuturi alcoolice și sărbători de familie.

  22 ianuarie, duminica

  Duminica va fi armonioasă și frumoasă. Vom simți noi puteri intelectuale și fizice. Dacă în această zi avem de lucru, vom dispune de suficiente forțe.

  După prânz se recomandă conversații cu rudele de peste hotare, dar și cu prietenii și colegii. Planurile elaborare după prânz se vor realiza cu succes.

  Tagurile:
  Berbec, Fecioara, Gemeni, Rac, Scorpion, Leu, 15 ianuarie, Taur, Capricorn, balanța, Zodie, Horoscop


  Știrile Zilei