19:30 21 August 2018
În direct
 • EUR19.10
 • USD16.74
 • RUB0.25
 • RON4.11
 • UAH0.61
  Elena Udrea

  „Bomba sexy” din Guvernul României, „noua Elena Udrea”

  © AFP 2018 / DANIEL MIHAILESCU
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  Cele mai sexy femei din Moldova şi România (15)
  527310

  Pregătită în domeniul serviciilor speciale, frumoasă și inteligentă, a șters toate datele personale, pare mai curând o agentă din filmele cu James Bond.

  BUCUREȘTI, 19 ianuarie, Sputnik. Ocupă o funcție în ministerul pe care l-a condus Elena Udrea si seamănă bine cu fosta divă a guevernelor Băsescu — este poreclită deja "noua Elena Udrea" sau "Bomba sexy a guvernului Grindeanu". 

  Se numește Cristina Ionela Tărteață și este, mai nou, secretar de stat în Ministerul Turismului. Nu are experiență în domeniul turismului, dar este pesedistă și a lucrat până acum la parlament, unde a fost consilier, și are o pregătire interesantă: Colegiul Național de Apărare (2011-2012) și Academia Națională de Informații București (2011-2013). 

  Conform celor de la Profit.ro, care au descoperit-o pe frumoasa din Executiv, imediat după ce a fost publicată știrea numirii în funcție, Cristina Tărteață și-a șters conturile de Facebook și Linkedin. Artele și cultura, abilitatea economică, mediul înconjurător, sănătatea și politica sunt domeniile care o pasionează.

  Тема:
  Cele mai sexy femei din Moldova şi România (15)
  Tagurile:
  Bomba, Sexy, Cristina Ionela Tărteață, Sorin Grindeanu, Elena Udrea
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei