21:52 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Natalia Gordienco

  (FOTO) Încă un secret al Nataliei Gordienco, dezgolit într-o locație exotică

  Фейсбук Натальи Гордиенко
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  110422

  Natalia Gordienco este o vedetă obsedată de secrete. De această dată, ea a provocat discuții aprinse printre fanii săi, care au încercat să ghicească destinația pe care vedeta s-a ferit s-o dezvăluie.

  CHIȘINĂU, 23 ian — Sputnik. Fanii Nataliei Gordienco discută aprins în rețele de socializare despre "paradisul" în care s-a retras interpreta, care și-a publicat imagini pe Instagram, păstrând sub șapte peceți secretul.

   

  #sweetdreams ✨🙏🏻 хаачу лето круглый год 🙈

  O fotografie postată de Natalia Gordienko (@natalitsa) pe 19 Ian 2017 la 13:49 PST

  🌅…потеряла Робинзона 🏝😂

  O fotografie postată de Natalia Gordienko (@natalitsa) pe 16 Ian 2017 la 07:15 PST

   


  Vedeta s-a ferit să dezvăluie denumirea destinației exotice unde a ales să-și reîncarce bateriile după o muncă asupra noului clip video. Unii din utilizatori sunt de părerea că e vorba de Seychelles, însă Natalia a evitat să confirme sau să infirme aceste presupuneri.

   

   

  De altfel, Natalia este o amatoare de secrete. În una din interviurile la TV, aceasta a mărturisit că la 18 ani visa să activeze la Serviciul de Informații și Securitate, iar cartea pe care aceasta a ales să o citească în timp ce aștepta avionul spre destinația exotică este "Războaiele PSI. O istorie a manipulării minții, a supravegherii și ingineriei sociale organizate de guverne, de presă și de societăți secrete". 

   

   

  …как ни странно,счастье приходит,когда его совсем не ждёшь…🙈🙏🏻🏝

  O fotografie postată de Natalia Gordienko (@natalitsa) pe 19 Ian 2017 la 04:00 PST

  🙏🏻💚

  O fotografie postată de Natalia Gordienko (@natalitsa) pe 16 Ian 2017 la 04:38 PST

   

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1262
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164