02:39 21 Ianuarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
  Anişoara Loghin

  Ascunsă de public: Înregistrarea video cu Anişoara Loghin la un club de noapte

  © Photo: perfecte.md
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  39702410

  Jurnalista Anişoara Loghin, care a fost căsătorită aproximativ jumătate de an cu primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, încearcă să uite scurta poveste amară pe care a trăit-o alături de edilul Capitalei.

  CHIŞINĂU — Sputnik. Căsătoria dintre jurnalista Anişoara Loghin şi primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a durat aproximativ jumătate de an.

  (VIDEO) Xenia Deli, într-un costum de baie transparent care îți taie răsuflarea >>>

  Nunta lor a fost, poate, cel mai mediatizat eveniment al anului trecut, însă divorţul acestora a atras atenţia mult mai multor oameni.

  Portalul ro.sputnik.md a relatat în mai multe materiale cauzele care ar fi stat la baza neînţelegerilor dintre cei doi tineri. Sursele Sputnik apropiate de conducerea Partidului Liberal, al cărui vicepreședinte este Dorin Chirtoacă, dezvăluiau că primarul Chișinăului a părăsit-o pe Anișara Loghin, nu invers, așa cum se zvonea anterior. 

  Aceleași surse făcuseră noi dezvăluiri, subliniind că lui Dorin Chirtoacă i s-ar fi trezit subit sentimentele față de fosta sa iubită, jurnalista Ala Boțan, cu care acesta a fost surprins într-un mall din București, la scurt timp după anunțul că divorțează de Anișoara Loghin.

  După ce, ulterior, la sfârşitul anului trecut primarul Chişinăului a confirmat divorţul dintre cei doi, şi Anişoara, dar şi Dorin au fost văzuţi în public, lăsând să se înţeleagă că ambii încearcă să-şi refacă viaţa personală.

  Astfel, Sputnik a scris despre noaptea de revelion în care Anişoara Loghin s-a distrat alături de prieteni într-un club din Capitală, iar Dorin Chirtoacă a fost surprins cu o blondă, luând micul dejun la un hotel din Viena.

  Recent, pe reţelele de socializare a apărut şi o înregistrare video, se pare că din noaptea de revelion, în care apare şi jurnalista Anişoara Loghin, care se distrează alături de prieteni şi în îmbrăţişările finului ei, Augustin Nastas. (UPDATE — 1 februarie: această înregistrare a fost ștearsă de pe rețelele de socializare de către autor, după publicarea acestui articol).

  Însă noi am reușit să facem un PrintScreen al imaginii din această înregistrare video care demonstrează cele relatate mai sus. 

  Anişoara Loghin dansând la un club de noapte
  Anişoara Loghin dansând la un club de noapte

  Acea noapte dintre ani a adunat mai multe prietene ale Anişoarei Loghin împreună.

  Tematic

  Soția lui Ghimpu a vorbit despre conflictul dintre Chirtoacă și Anișoara Loghin
  Internauții dezvăluie de ce Anișoara Loghin l-a părăsit pe Dorin Chirtoacă
  Anișoara Loghin încă mai păstrează memorii cu Dorin Chirtoacă
  Tagurile:
  Anişoara Loghin, Dorin Chirtoacă
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei