16:37 19 Martie 2018
Chişinău-6°C
În direct
  Nicoleta Nucă

  VIDEO: O româncă cu colanții trași pe cap o critică pe moldoveanca Nicoleta Nucă

  © Facebook / Nicoleta Nucă
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  305424

  Interpreta de la Chișinău Nicoleta Nucă a fost aspru criticată de Iulia Albu, pentru o ținută purtată la un concert de la Filarmonica Națională a Moldovei, care a avut loc la sfârșitul lui 2016.

  CHIȘINĂU, 3 feb — Sputnik. Fashion editorul Iulia Albu a criticat-o aspru pe cunoscuta interpretă moldoveană Nicoleta Nucă pentru vestimentația acesteia, un outfit formată din două piese, în care aceasta a apărut pe scena Filarmonicii Naționale de la Chișinău.

  Albu a spus, la Kanal D, că Nucă s-a îmbrăcat fabulos pentru a cânta la o discoteca de la țară, nu la Filarmonică și i-a dat nota —4.

  "Nimic în neregulă în a asorta o piesă albă cu un print sau cu paiete și pantofi argintii. Însă atunci când facem o astfel de combinație este importantă textura, să nu fie foarte subțire. Și mi se pare că pantofi îi sunt un pic cam mari. Oricum e o ținută fabuloasă dacă vrea să cânte într-o discotecă undeva la țară. Motiv pentru care va primi de la noi o notă de —4.", a declarat Iulia Albu.

   

  Vom menționa că presa de peste Prut scrie că Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice vedete din România. Ea nu are nicio problemă în a se expune cu cele mai nonconformiste ținute, cu fața acoperită sau cu bijuterii care costă zeci de mii de euro.

  Ea spune mereu lucrurilor pe nume, "mușcă" din vedetele care apar la evenimente mondene în ținute care nu corespund simțului său estetic. Iulia Albu s-a lansat și în afaceri și, pe lângă bijuterii, creează rochii de mireasă și de seară. Iulia Albu este cel mai scump designer român dacă e să judecăm după prețurile extrem de piperate.

  Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

  Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

  Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

  Tagurile:
  colanți, cap, Nicoleta Nucă
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei