01:58 18 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.61
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

  (VIDEO) Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă loviți de arma umorului

  © Sputnik / Мирослав Ротарь
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)
  8948188

  Arma umorului: în contextul raportului NATO cu privire la KVN, Comedy Club din Moldova și-a amintit de Dorin Chirtoacă și Anișoara Login

  CHIȘINĂU, 16 mart — Sputnik. Emisiunile de umor reprezintă o armă ideologică — la o astfel de concluzie au ajuns experții NATO din cadrul centrului analitic Stratcom, care au calificat KVN drept un instrument politic de comunicare strategică.

  În afară de aceasta, în vizorul experților Alianței Nord-Atlantice au ajuns astfel de emisiuni de divertisment precum "Projektorperishilton", „Vecernii Urgant", „MaskimMaksim" și "Yesterday Live". Cercetătorii NATO consideră că aceste show-uri sunt îndreptate spre conservarea unei mentalități sovietice a publicului, precum și „sublinierea diferențelor dintre o Rusie conservatoare și o Europă tolerantă și multiculturală".

  Deocamdată, la nivel oficial, nimeni nu a învinuit umorul din Moldova de propagandă politică, dar și în opinia publică nu există o unanimitate în această privință. Duetul "Harley Davidson" din show-ul Comedy Club a făcut primii pași în această direcție.

  Artiștii au prezentat o scenetă în care imită un dialog dintre primarul Dorin Chirtoacă și jurnalista Anișoara Loghin în perioada în care erau căsătoriți.

  Тема:
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)
  Tagurile:
  Umor, Comedy Club, NATO, Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei