01:37 22 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Erika Canela

  “Miss bum-bum” furioasă pe Ronaldo: m-a dorit doar pentru 15 minute

  © AFP 2019 / Miguel SCHINCARIOL
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  22531

  Potrivit tinerei, cunoscutul fotbalist a invitat-o în camera sa de hotel, în taină față de iubita sa.

  CHIȘINĂU, 3 apr — Sputnik. Deținătoarea titlului "Miss bum-bum" la concursul brazilian al celor mai frumoase forme de posterior, Erika Canela, afirmă că a primit o invitație din partea jucătorului clubului Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Întâmplarea ar fi avut loc la Lisabona, unde fotbalistul se antrena în selecționata Portugaliei, în timp ce modelul participa la filmările unui reality-show, citează afirmațiile Erikei Canela publicația britanică The Sun.

   

   

  În afară de aceasta, faptul fotbalistul are o iubită nu i-a oprit nici pe Cristiano Ronaldo, nici pe Erika Canela, potrivit tinerei.

  Întâlnirea romantică așa și nu a avut loc. Miss bum-bum afirmă că după ce a primit un mesaj cu propunerea de întâlnire, Cristiano a sunat-o, spunându-i că nu poate să-i ofere mai mult de 15 minute. O astfel de condiție a revoltat-o pe model, care i-a pus receptorul.

   

   

  Acesta i-a scris în WhatsApp: „Vreau să te văd. Ne putem relaxa împreună". Totul a fost frumos până în clipa în care m-a sunat și mi-a spus că e disponibil să-mi rezerve doar 15 minute din timpul să. Am pus receptorul. M-am simțit ca un obiect, a declarat Erika Canela.

  Deocamdată, Cristiano Ronaldo nu a dezmințit afirmațiile apărute în presă.

   

   

  Anterior, fotbalistul Ronaldo a avut o relație îndelungată cu modelul rus Irina Șeik. După despărțirea celor doi, modelul a declarat într-un interviu oferit publicației The Sun că l-a prins pe Ronaldo întreținând conversații cu alte femei.

  Tagurile:
  Miss bumBum, brazilia, Erika Canela, Cristiano Ronaldo


  Știrile Zilei