14:51 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  16415

  Tânăra Kaiane Lopez, o fostă Miss World de origine britanică, stârnește discuții aprinse în Uniunea Europeană și în Marea Britanie după ce a devenit cel mai tânăr primar din istoria Gibraltarului.

  BUCURESTI, 5 apr — Sputnik. Kaiane Lopez este foarte mândră pentru ce a reușit să realizeze până acum, fiind cel mai tânăr primar din istoria Gibraltarului și a treia femeie care ocupă această funcție, potrivit The Telegraph.

  ​În 2009 a reușit să obțină titlul Miss World, iar acum presa locală a declarat-o pe Kaiane cel mai frumos primar din lume.

  "Ai fost Miss Gibraltar, ai fost Miss World şi acum eşti Primarul Gibraltarului. Atunci când Kaiane Aldorino a devenit Miss World, ea a fost persoana care a promovat în lume visurile locuitorilor din Gibraltar. Ea a devenit o femeie liberă şi are medalia de onoare a Gibraltarului, cea mai mare distincţie", a spus Fabian Picardo, ministrul-sef al Gibraltarului.

  ​Kaiane Lopez are 30 de ani, s-a născut in Gibraltar, dar este de origine britanică. Presa locala scrie că Lopez este cel mai frumos primar din lume.

   

  My girls 💖#henweekend#party#funtimes#girlsweekend#makingmemories#fiftyshadesofgrey💃🏽🎶🎉

  Публикация от Kaiane Aldorino Lopez (@kaianelopez) Май 26 2015 в 1:26 PDT

   

  Potrivit informațiilor Wikipedia, Kaiane Aldorino este un fotomodel din Gibraltar. Ea a fost aleasă în 2009 în Johannesburg, Miss World. Kaiane a fost aleasă dintre 111 candidate, regină a frumuseții. Înainte de concurs ea a fost funcționară de birou la spitalul St Bernard din Gibraltar.

   

  Happy Birthday to me 🎂🎁🎉❤️

  Публикация от Kaiane Aldorino Lopez (@kaianelopez) Июл 8 2014 в 2:23 PDT

   

  Tagurile:
  Miss World, Primar, Kaiane Lopez, Gibraltar

  Știrile Zilei