20:27 18 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.42
 • USD17.60
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.73
  Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

  Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin, surprinși împreună în noaptea Învierii

  © Facebook / Dorin Chirtoacă
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)
  1191033

  În Noaprea Învierii primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, și logodnica sa, Anișoara Loghin, au fost surprinși împreună la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla, care este amplasată în centrul Chișinăului. Cei doi au "scăpat" și câteva vorbe despre planurile lor din perioada imediat următoare

  CHIȘINĂU, 19 apr — Sputnik. Așa a început povestea lor de roman dramatic, care a inclus epopeea cu nunta dintre Dorin și Anișoara, urmată de o altă nuntă la care au participat în calitate de nași, dar și divorțul neașteptat de precoce și prematur, la nici șase luni de căsătorie.

  În data de 1 mai a anului trecut Sputnik scria despre faptul că primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, și jurnalista Anișoara Loghin au fost văzuți împreună la slujba din Noaptea Învierii la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla din Chişinău. Potrivit ProTV, cei doi susțineau că se vor cununa și își vor juca nunta pe 20 mai 2016.

  Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin
  ProTV
  Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

  Un alt secret dezvăluit atunci de cei doi este că tot la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla va avea loc cununia lor religioasă.

  Chirtoacă sublinia că face acest anunț "ca să se liniștească cei care și-au făcut meseria de a spune minciuni în Postul Mare". Anterior în presă apăruseră și informații despre faptul că Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin nu ar mai fi împreună. Despre despărțirea celor doi s-a vorbit după ce Chirtoacă a scăpat câteva lacrimi la o conferință de presă, atunci când a fost întrebat despre nunta preconizată cu Anișoara Loghin. Ulterior apăruse și un material publicat de blogherul Eugen Luchianiuc. Acesta susținea că sursele sale i-au oferit informații despre faptul că Anișoara Loghin l-ar fi părăsit pe Dorin Chirtoacă, iar unul dintre motive ar fi acela că primarul ar face abuz de băuturi spirtoase.

  În luna octombrie 2016, Dorin Chirtoacă anunța că divorțează de soția sa, fără a specifica motivul și a cui este inițiativa. Totuși, Sputnik a relatat, cu referire la sursele apropiate de conducerea Partidului Liberal, al cărui vicepreședinte este Dorin Chirtoacă, că primarul Chișinăului a părăsit-o pe Anișara Loghin, nu invers, așa cum se zvonea anterior.

  (FOTO) Despre Anișoara Loghin: Divorţul se pare că i-a priit focoasei blonde >>

  Problemele în viața lor de familie au început să apară după luna de miere. Acestea au fost provocate nu doar de scandalurile publice în care a fost implicat Dorin Chirtoacă și care o deranjau mult pe Anișoara Loghin, ci și de unele relații amoroase anterioare din viața lui Dorin Chirtoacă.

  Aceleași surse au mai subliniat că lui Dorin Chirtoacă i s-ar fi trezit subit sentimentele față de fosta sa iubită, jurnalista Ala Boțan, cu care acesta a fost surprins într-un mall din București, la scurt timp după anunțul că divorțează de Anișoara Loghin.

  Ala Boțan, susțineau sursele noastre, l-ar fi felicitat pe Dorin Chirtoacă pentru că s-a căsătorit cu Anișoara Loghin. Această felicitare a servit drept scânteie care a reaprins o comunicare intensă între cei doi, iar mai târziu discuțiile dintre Boțan și Chirtoacă au evoluat în reaprinderea reciprocă a sentimentelor de amor. Anume pentru Ala Boțan ar fi părăsit-o Dorin Chirtoacă pe soția sa, Anișoara Loghin.

  Anișoara Loghin e unica și ultima șansă a lui Mihai Ghimpu, iată de ce >>

  Mai târziu, deja în primăvara acestui an, Sputnik a relatat că Anișoara Loghin ar fi vinovată de divorț.

  Fosta soție a lui Dorin Chirtoacă a dorit înainte de nuntă să fie „mai frumoasa ca niciodată" și a îmbrăcat cu anticipație o rochie de mireasă, încălcând astfel un vechi obicei potrivit căruia, dacă fata îmbracăî rochia de mireasă înainte de ziua nunții, atunci ea pune în mare pericol viitorul său alături de bărbatul iubit. În popor se spune că acest lucru aduce ghinion. Astfel, jurnalista, sfidând o superstiție respectată de foarte multă lume, a apărut într-un pictorial „desculță, îmbrăcată în ținute rustice, cu cosiță în par și flori de câmp în mână".

  Toate acestea sunt doar presupuneri. Nu ne rămâne decât să așteptăm până unul dintre cei doi va prinde la curaj și va dezvălui cauzele destrămării familiei lor. Iar până una alta, Dorin Chirtoacă a revenit la fosta sa soție, primăria municipiului Chișinău, așa cum se exprima el înainte de căsătoria sa cu Anișoara Loghin.

  Тема:
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)

  Tematic

  (FOTO) Despre Anișoara Loghin: Divorţul se pare că i-a priit focoasei blonde
  Anișoara Loghin e unica și ultima șansă a lui Mihai Ghimpu, iată de ce
  Anișoara Loghin ar fi vinovată de divorț - înainte de nuntă ea a ...
  (VIDEO) Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă loviți de arma umorului
  (AUDIO) Anișoara Loghin după divorțul cu Chirtoacă: Crimă și pedeapsă
  Anișoara Loghin despre iubire: iai din cărți ce nu poți lua din viață
  Anișoara Loghin - primul interviu de după...
  Cum gătește Anișoara Loghin și ce nu i-a plăcut lui Dorin Chirtoacă
  Tagurile:
  Împreună, Divorț, Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă, Moldova


  Știrile Zilei