08:45 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Eurovision

  Eurovision: au fost vândute 2 mii de bilete pentru locuri inexistente

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  Eurovision 2018 (26)
  4001

  Organizatorii Eurovision au vândut peste două mii de bilete la locurile inexistente

  BUCUREȘTI, 30 apr — Sputnik. Organizatorii concursului Eurovision 2017 au vândut peste două mii de bilete la locuri inexistente sau de pe care este imposibilă vizionarea show-ului, a declarat la postul de radio Golos Stolitsy șeful serviciul de vânzare a biletelor Concert.ua, Dmitri Feliksov.

  Potrivit lui Feliksov eroarea a avut loc din cauza că vânzarea biletelor a început până la construcția sălii unde va fi desfășurat concursul.

  În timpul lucrărilor de construcție a fost modificată schema aranjării spectatorilor în sală. După finalizarea lucrărilor, s-a constatat că unele locuri nu mai pot fi aranjate conform proiectului.

  "După ce a fost selectat executorul lucrărilor și au fost instalate camerele, s-a constatat că anumite locuri pentru spectatori nu mai fi plasate acolo unde a fost planificat inițial. Iată de ce unele locuri pentru care s-au vândut bilete fie nu permit vizionarea concursului, fie nu există cu desăvârșire", a declarat Dmitri Feliksov.

  Acum cumpărătorilor li se propune fie schimbarea biletelor, fie returnarea banilor.

  Eurovisionul va avea loc la Centrul Expozițional din Kiev. Semifinala concursului va avea loc între 9 și 11 mai, iar finala, pe 13 mai.

  Тема:
  Eurovision 2018 (26)
  Tagurile:
  Eurovision, Bilete, Kiev, Ucraina
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei