19:14 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Președintele Coreei de Sud

  Bodyguardul președintelui Coreei de Sud a sucit mințile milioanelor de femei

  © REUTERS / Yonhap
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  36110

  Noul președinte al Coreei de Sud riscă să fie eclipsat de unul din membrii pazei sale, care a devenit cel mai viral personaj pe rețele de socializare

  BUCUREȘTI, 15 mai — Sputnik. Imaginea președintelui Coreei de Sud, Moon Jae-in, riscă să fie eclipsată de propriul său bodyguard, care a devenit subiectul predilect al utilizatorilor rețelelor de socializare.

  Moon Jae-in și-a preluat mandatul de șef al statului abia la 10 mai, însă câteva zile au fost suficiente pentru ca unul din membrii pazei de corp — Choi Young-jae, în vârstă de 36 de ani, să devină una din cele mai discutate persoane din internet, dar și un idol al femeilor.

  Imaginile tânărului cu față dură este răspândită activ în rețele de socializare, eclipsând figura președintelui. Utilizatorii sunt fascinați de chipul bodyguardului, care le amintește unora de personajul filmelor de acțiune.

  Tematic

  Favoritul la preşedinţia Coreei de Sud, acuzat de comentarii anti-gay
  Coreea de Sud, în alertă de luptă. Coreea de Nord a lansat rachete
  Tagurile:
  Viral, bodyguard, Președinte, Rețele de socializare, Choi Young-jae, Moon Jae-in, Coreea de Sud
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   760
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   117
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1133