19:53 12 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.19
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
    MONDEN
    Sa primesc un link scurt
    367540

    Jurnalista Lorena Bogza își etalează nu doar calitățile profesionale, dar și cele culinare, în special prin ultima sa postare pe Facebook.

    CHIȘINĂU, 16 mai — Sputnik. Jurnalista Lorena Bogza demonstrează o cunoaștere excelentă, cel puțin la prima vedere, a bucătăriei tradiționale moldovenești. Într-o postare recentă pe Facebook ea a plasat fotografii cu o prăjitură gătită de ea personal, corasla, și a atașat și un text.

    „Acum chiar vreau să vă arăt (păcat că nu pot împărți în realitate cu toată lumea) ce bunătate de coraslă am făcut!!! Dragi prieteni, este ne-mai-po-me-ni-ta!!!!”, a scris Bogza pe pagina sa.

    De asemenea, jurnalista a mulțumit doamnei care i-a dat laptele pentru această rețetă tradițională.

    „Să trăiască vițelușul adus pe lume de văcuța doamnei Tatiana!:*”, a notat aceasta.

    Pentru cei care au „lăpticul necesar”, Lorena bogza le recomandă și rețeta.

    „2 l lapte gras, 16 ouă, 300 g zahăr, 1/2 linguriță de sare, două pachețele de zahăr vanilat și o budincă de vanilie — am preferat să nu pun făină deloc. Se bat bine ouăle cu zahărul și sarea, se adaugă praful de budincă (e opțional), laptele. Se amestecă, se toarnă în tava în care s-a pus hârtie de copt, se coace o oră la 180 de grade. Atât!!!”.

    Lorena Bogza, postare facebook, captură ecran
    © Facebook / Lorena Bogza
    Lorena Bogza, postare facebook, captură ecran

    Tematic

    (FOTO) Lorena Bogza a fost şocată în ce stare şi-a găsit maşina parcată
    Tagurile:
    Coraslă, Gospodină, Rețetă, Lorena Bogza, Moldova


    Știrile Zilei