17:48 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)
  3166 0 0

  La 20 mai 2016, un număr impunător de oaspeți, printre care politicieni, deputați, miniștri, primari, au fost martorii oficierii căsătoriei dintre Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

  CHIȘINĂU, 20 mai – Sputnik. Pe 20 mai se împlinește exact un an de când primarul Chişinăului, liberalul Dorin Chirtoacă, a jucat o fastuoasă nuntă împreună cu jurnalista Anișoara Loghin. 

  Un număr impunător de oaspeți, printre care politicieni, deputați, miniștri, primari, jurnaliști și invitați de peste hotare, au fost martorii oficierii căsătoriei dintre cei doi. Nunta a fost jucată la un fițos local amplasat într-un parc din Chișinău.

  Mirii au radiat de fericire în acea zi: au cântat, au dansat și au primit cadouri de la oaspeți. 

  Idila dintre cei doi a început în vara anului 2015 și a culminat cu cererea în căsătorie în Piața Marii Adunări Naționale, în fața a mii de oameni. Anișoara Loghin a acceptat inelul de logodnă și a spus ”Da” la cererea lui Chirtoacă de a-i deveni soție. 

  Căsnicia primarului Capitalei cu jurnalista Anişoara Loghin nu a durat însă nici 5 luni. Liberalul a anunțat pe pagina sa de Facebook, la 8 octombrie 2016, că împreună cu Loghin au decis să divorţeze. Până astăzi niciunul dintre cei doi nu au vorbit tranșant în public despre motivele despărțirii. 

  Presa a scris pe parcursul ultimelor luni că vinovat de ruperea căsniciei s-ar face Chirtoacă, care avea o relație în afara căsniciei. Ulterior, acesta a fost surprins într-un mall din capitala României cu o fostă iubită de a sa Ala Boțan. Cei doi au fost fotografiați la etajul unde se vindeau dormitoare și lenjerie de pat. 

  Chirtoacă a negat vehement că ar avea vreo iubită. ”Viața personală ține de fiecare în parte și nu am de gând să discut public despre aceasta așa cum a cam fost în trecut. Cu atât mai mult cu cât viața personală a fost suficient de expusă în toți anii și, în special, în ultimii. Tot ce pot spune este că nu există nici o iubită. Alte comentarii probabil nu-și mai au rostul”, a declarat recent primarul.

  Dorin Chirtoacă, în vârsta de 38 de ani, se află în al treilea mandat la Primăria Chișinău.

  Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

  Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

  Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

  Тема:
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)

  Tematic

  (VIDEO) Anișoara Loghin a zburat cu parapanta în Tenerife, îmbrățișată de...
  SONDAJ: Cine este vinovat de divorțul dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă
  (FOTO) Bărbatul care are grijă de Anișoara Loghin în Tenerife
  Anișoara Loghin dezvăluie secretul unui păr blond frumos și sănătos
  Înainte de căsătorie Anisoara Loghin s-a izolat în padure pentru câteva zile
  Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin, surprinși împreună în noaptea Învierii
  Tagurile:
  Nuntă, Aniversare, Dorin Chirtoacă, Anișoara Loghin, CHIȘINĂU, Moldova

  Știrile Zilei