01:33 18 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.71
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.71
  Xenia Deli

  (FOTO) Modelul Xenia Deli a revenit în Moldova. Ce locuri a vizitat

  © Facebook / Xenia Deli
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  443 0 0

  Modelul moldovean Xenia Deli, născută în Basarabeasca, a revenit la baștină.

  CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Modelul Xenia Deli a postat pe contul său de Instagram că a revenit în locul unde s-a născut, adică în Moldova, Basarabeasca.

  „Back home where I was born”, a notat vedeta.

   

  Back home where I was born 🤗❤️

  Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) Июн 13 2017 в 9:04 PDT

   

  Simpaticul model ar fi ajuns în SUA prin programul "Work and Travel" și a muncit o perioadă în calitate de chelneriță, până a ajuns în vizorul fotografului Gavin O'Neill.

  Potrivit presei, în anul 2015, Xenia Deli a avut pentru o scurtă perioadă o relație amoroasă cu interpretul rus Egor Kreed. După ascensiunea fulminantă în calitate de fotomodel, în 2016, Xenia a ajuns în brațele miliardarului egiptean, în vârstă de 62 de ani, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif.

   

   

  Nunta fotomodelului originar din Republica Moldova și a magnatului egiptean a avut loc la 4 iunie pe insula Santorini (Grecia), în satul Pirgos, la ferma Santo Wines. Locul ceremoniei a fost ales de mireasă. La festivitate au fost invitate 150 de persoane, care au fost cazate în cele mai luxoase hoteluri. Potrivit presei, costul total al distracției s-a ridicat la o sumă de circa un milion de euro.

   

  #gayaislandresort #boat #swimsuit #summer #hot

  Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) Июн 25 2016 в 4:46 PDT

   

  Top-modelul Xenia Deli, o figură publică, este foarte activă pe reţelele de socializare, iar pe paginile sale de profil postează frecvent detalii din viaţa sa. Ea publică nu doar păreri, dar şi poze, inclusiv în costume de baie.

   

   

  Tematic

  Xenia Deli a dezvăluit detalii picante din viața sa: Soțul meu are trei copii
  Tagurile:
  Xenia Deli, Moldova


  Știrile Zilei