05:02 22 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Dacia Duster 2018

  Prima înregistrare video cu Dacia Duster 2018

  © Photo: Captură ecran: 4tuning.ro
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  19111

  Dacia Duster 2018 marchează intrarea SUV-ului Duster în cea de-a doua generație și va fi lansată cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt.

  BUCUREȘTI, 20 iun — Sputnik. Primul filmuleț este unul de tip „spion" și a fost realizat pe ascuns în timpul unor teste de șosea cu noul automobil Dacia Duster, scrie playtech

  Noua Dacia Duster 2018 va fi lansată în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

  Unele trăsături de design s-au schimbat față de modelul vechi de șapte ani. Noua Dacia Duster 2018 va avea faruri mai dreptunghiulare și ușile din spate vor fi modificate, însă stopurile sunt în continuare destul de mici pentru anvergura pe care o are modelul.

  Garda la sol rămâne extrem de generoasă, iar variantele de motorizare nu vor fi foarte diferite față de cele pe care le-am văzut până în prezent.

  Spre deosebire de vechiul model, este posibil ca displayul sistemului de entertainment să fie poziționat mai sus decât este pe modelele existente.

  Duster este al doilea cel mai bine vândut model produs de Dacia. Modelul Duster a prins foarte bine în țări care au o reticență destul de mare la mașini produse în România, precum Marea Britanie sau Germania.

  Tematic

  Duster - model în premieră, preț... pe măsură!
  Renault dă o lovitură cu noul Duster - foto galerie
  Tagurile:
  Dacia Duster, 2018, Video
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei