03:01 23 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.38
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Diana Șurâghina

  Vloggerul rus care a hărțuit pe Diana Șurâghina, dat în căutare generală

  © Photo: vk.com / Диана Шурыгина
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  11410

  Fanii Dianei Șurâghina au lansat o adevărată vânătoare împotriva vloggerului care i-a provocat vedetei, care se declară victima unui viol, reacții isterice

  CHIȘINĂU, 28 iun — Sputnik. Un material video scandalos, publicat de vloggerul Dmitri Torin, care a i-a provocat un acces de isterie la Diana Șurâghina, a stârnit valuri de furie în spațiul virtual din Rusia.

  Fanii tinerei s-au mobilizat împotriva vloggerului rus, anunțând o adevărată vânătoare, expediindu-i lui Torin amenințări cu violența împotriva lui și surorile lui, pentru farsa pe care i-a făcut-o Dianei, atunci când a comandat o cafea cu coniac "la fundul paharului".

  Solicitat de portalul Super, Dmitri Torin a declarat că după publicarea video a făcut cunoștință cu mama Dianei și a propus să acorde o mână de ajutor familiei.

  "Recunosc, niciodată nu m-am gândit că voi fi anunțat în căutare generală pentru a fi bătut de fanii Dianei Șurâghina. Suntem în relații foarte bune cu mama Dianei și am propus să acord o mână de ajutor familiei. Ieri am aflat că împotriva mea a fost semnat o plângere la poliție, iar mulți din utilizatori promit să se răfuiască cu mine și apropiații mei. După ce am fost bătut în stradă cu o tortă, am înțeles că la Moscova fanii sunt gata de orice pentru a-și apăra obiectul venerat. E groaznic să trăiești în astfel de condiții", a declarat Torin.

  Reamintim că vloggerul Torin a intrat într-un local din Moscova, unde Șurâghina este angajată în calitate de baristă, rugând-o să-i prepare o „cafea cu coniac la fundul paharului" ("кофе с коньячком на донышке").

  În loc de cafea, Torin a primit doar cuvinte dure din partea tinerei. Mai mult, ea l-a avertizat că va chema poliția. Aruncându-și hainele de lucru, "victima violului" a ieșit în stradă, unde a început să țipe isteric, afirmând că este amenințată de vloggerul rus.

  Diana Șurâghina a devenit cunoscută la vârsta de 16 ani, după o serie de emisiuni la un post central de televiziune, în care a încercat să povestească despre un viol, al cărei victimă ar fi fost și care ar fi fost comis de doi tineri. Unul dintre ei, Serghei Semionov, a fost condamnat  la trei ani închisoare.

  Ulterior, afirmațiile contradictorii, dezvăluirile despre modul ei de viață (consum de alcool, droguri și promiscuitate sexuală) au revoltat opinia publică din Rusia, care a cerut achitarea tânărului condamnat. Când Diana Șurâghina a fost întrebată la una dintre emisiuni, dacă a consumat alcool în seara pretinsului viol, tânăra a declarat că a avut „un pic de votcă pe fundul paharului", chiar dacă martorii susțineau că aceasta era într-o stare avansată de ebrietate. Expresia "un pic pe fund" a devenit motiv de glume și de inspirație pentru mai multe caricaturi în spațiul virtual.

  Tagurile:
  Vlogger, Internet, Viol, Dmitri Torin, Diana Șurâghina, Moscova, Rusia


  Știrile Zilei