11:57 18 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Nostradamus

  Unele predicții ale lui Nostrodamus s-au adeverit în 2017 - vezi care sunt ele

  © Public Domain / Universitätsbibliothek Leipzig
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  59702

  Unele predicții ale lui Nostradamus, privind evenimentele din anul 2017 s-au adeverit

  BUCUREȘTI, 28 iun — Sputnik. Cunoscutul astrolog, medic, savant și prezicător francez, Michel de Nostredame, și-a publicat primele sale preziceri în lucrarea cu titlul "Prophéties de Nostradamus" (Profețiile lui Nostradamus).

  „Profețiile” au fost scrise sub formă de catrene rimate, care au fost grupate în centurii.

  Nostradamus și-a cifrat predicțiile, amestecând patru limbi: latina, franceza veche, italiană și greacă. În catrenele sale nu sunt indicate date, iar ordinea în care sunt scrise nu corespund nici unei cronologii.

  Potrivit unor experți, catrenele lui Nostradamus conțin și predicții legate de anul 2017.

  Astfel, prezicătorul ar fi afirmat că în anul 2017 va avea loc un război între Iran și Turcia. În acest război, ar fi afirmat el, vor învinge iranienii. Din fericire, însă, deocamdată nu a izbucnit niciun război între cele două țări și sperăm că nici nu va avea loc vre-odată.

  În alte catrene se spune că în 2017 vor continua luptele între creștini și musulmani. Se pare că Nostradamus a avut dreptate. În Europa, în special în Marea Britanie, au avut loc atentate teroriste soldate cu zeci de victime.

  Nostradamus mai afirma în scrierile sale că anul acesta în Franța și Germania va avea loc o schimbare a liderilor. În Franța schimbarea respectivă s-a și produs — a venit la putere Emmanuel Macron. Știa, oare, prezicătorul că în anul 2017 vor avea loc alegerile prezidențiale în Franța? Puțin probabil.

  De asemenea, potrivit lui Nostradamus, Franța se va confrunta cu un deficit de apă. La ora actuală există probabilitatea ca bazinele acvatice din Franța să fie poluate, iar populația să sufere de insuficiență de apă. Cu toate acestea, problema apei potabile este una mai curând continentală și globală, potrivit experților.

  Tematic

  Prezicerile lui Nostradamus: ce se va întâmpla în 2017
  Tagurile:
  Prorociri, Predicții, Michel Nostradamus, Iran, Germania, Turcia, Franța


  Știrile Zilei