08:52 16 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.70
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.61
  Chester Bennington

  Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis

  © Sputnik / Рамиль Ситдиков
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  87 0 0

  Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, și-a pus capăt zilelor

  BUCUREȘTI, 21 iul —Sputnik. Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, și-a pus capăt zilelor, anunță site-ul TMZ.

  Potrivit sursei citate, Bennington, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit mort în casa lui din Palos-Verdes, California, la câteva ore de la începutul unei sesiuni foto care urma să aibă loc la Hollywood. Solistul se afla singur acasă, familia sa fiind plecată în afara orașului. Cadavrul lui a fost descoperit de un lucrător

  Bennington a devenit cunoscut în perioada în care a evoluat în trupa Xero, lansată în 1996 și redenumită în Linkin Park în 2000. Bennington lansase și un proiect solo — Dead By Sunrise. Interpretul a fost căsătorit de două ori și are șase copii.

  Potrivit TMZ, în ultimii ani artistul avea probleme cu dependența de droguri și alcoolul. În unul din interviurile sale, acesta declarase că a dorit să se sinucidă din cauza abuzurilor sexuale la care a fost supus în copilărie.

  Solistul a avut o perioadă de depresie după decesului prietenului său, Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care s-a sinucis pe 17 mai 2017. În memoria lui, Linkin Park a interpretat în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live piesa One More Light. În ziua în care s-a sinucis Bennington, Cornell ar fi împlinit  53 de ani, menționează TMZ.

  Trupa rock Linkin Park a fost premiată de patru prin care a fost recunoscut drept cea mai bună trupă alternativă din SUA, în versiunea American Music Awards. Trupa a ocupat primele locuri în topul Billboard. În perioada activității sale, trupa a vândut peste 50 milioane de copii de discuri de vinil.

  Tagurile:
  Solistul, Linkin Park, Rock, suicid, Deces, Mort, Chester Bennington, Palos-Verdes, California, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei