15:35 27 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.64
 • USD18.16
 • RUB0.29
 • RON4.37
 • UAH0.69
  Natalia Gordienko

  Natalia Gordienko o desființează pe Olga Buzova – Lipsă totală de talent

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  590 0 0

  "Natalia Gordienko cucerește estrada rusă", titrează portalul bimru.ru din Federația Rusă, care a realizat și un amplu interviu, acordat în exclusivitate pentru această publicație de conaționala noastră.

  CHIŞINĂU, 24 iul — Sputnik. În deschiderea dialogului cu Natalia Gordinko, realizatorul interviului îi spune Nataliei Gordineko că "în realitate este mai fermecătoare decât în fotografii", un compliment care și l-ar dori orice interpretă tânără de estradă.

  Dar complimentele și laudele aduse de cei de la publicația rusă nu s-au oprit aici. Din start jurnaliștii de la bimru.ru afirmă că "interpreta Natalia Gordienko este o apariție nouă în estrada rusească".

  "Ea a reușit să participe la "Eurovision", a ieșit învingătoare în concursul "Новвя Волна" și este artistă a poporului în Moldova. Acum interpreta ia cu asalt piața rusească", scrie bimru.ru.

  Una dintre întrebările adresate de ruși Nataliei Gordienko a făcut referire la Olga Buzova.

  "Ce părere aveți față de fenomenul Olga Buzova? Unii o critică, dar unii o susțin. Dumneavoastră cum considerați: oamenii care nu posedă capacități vocale au ce căuta în estradă?", au întrebat jurnaliștii ruși.

  La această întrebare, Natalia Gordienko a dat un răspuns diplomatic, dar care totuși o desființează pe Olga Buzova ca artist.

  "Vă spun sincer, eu nu sunt un fan al creației Olgăi Buzova. Dar o respect pentru capacitatea ei de muncă și pentru ambițiile ei. Această calitate impune respect, în special, această pornire a ei", a răspuns Natalia Gordienko.

  Olga Buzova
  © Sputnik / Григорий Сысоев
  Olga Buzova


  Știrile Zilei