22:47 15 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.66
 • RUB0.27
 • RON4.17
 • UAH0.64
  Natalia Gordienko

  (FOTO) Primele poze cu Natalia Gordienko însărcinată. Vezi unde este vedeta

  © Facebook / Natalia Gordienko
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  2970 0 0

  Interpreta Natalia Gordienko își petrece vacanța pe Coasta de Azur, Franța. Ea apostat pe facebook câteva fotografii din care este evident că interpreta este însărcinată

  CHIȘINĂU, 12 aug — Sputnik. Cântăreața Natalia Gordienco a plasa pe pagina sa de facebook câteva fotografii pentru a le arăta tuturor cum își petrece vacanța și nu doar atât. Fotografiile au fost făcute în Saint Paul de Vence, un sătuc de pe coasta de Azur a Franței, în apropiere de Nisa.

  Cei care au mers în respectiva localitate spun că Saint Paul de Vence este un sat care parcă ar fi făcut special pentru a fi vizitat. Pentru că este foarte pitoresc, în 1920 localitatea a fost descoperită de artiști. Picasso, Matisse, Chagall au trecut prin satul de piatră înconjurat de verdeață și scăldat de soare.

  Iată că și interpreta noastră Natalia Gordienko a decis să viziteze această faimoasă localitate. Din fotografiile postate de pagina sa de facekook, putem înțelege clar că interpreta este însărcinată.

  Internauții i-au recomandat Nataliei Gordienko ca, odată ce tot se află în Saint Paul de Vence, să viziteze și Gourdon, despre care se spune că nu ar fi mai puțin de frumos.

  Acum câteva zile, Nataliei Gordienko a confirmat pentru presa locală că este însărcinată.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei