11:59 18 August 2018
În direct
 • EUR18.91
 • USD16.64
 • RUB0.25
 • RON4.06
 • UAH0.60
  Fotografie de la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin iar în cadru apare și Lucian Chirtoacă

  VIDEO - Chirtoacă plânge că nu are familie și copii. Reacția Anoșoarei Loghin

  © Facebook / Artiom Stavila
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  885601

  Jurnalista Anișoara Loghin cu greu s-a abținut în momentul în care a prezentat știrea în care fostul său soț, Dorin Chirtoacă, plânge în fața jurnaliștilor, spunându-le că există riscul să nu mai aibă niciodată familie și copii.

  CHIȘINĂU — Sputnik, Nicu Goncear. Sigur că profesionalismul este în primul rând și se pare că prezentatoarea de știri Anișoara Loghin reușește cu brio să facă față, emoțional, evenimentelor pe care le prezintă. 

  Chiar dacă a trecut deja aproape un an de la despărțirea de Dorin Chirtoacă, amprenta amară a destrămării unei familii abia construite i-a rămas pe suflet.

  Acest lucru a putut fi observat și în seara zilei de vineri, când a prezentat știrea cu fostul său soț, în care acesta plânge și dezvăluie jurnaliștilor că din cauza dosarelor există riscul să nu mai aibă nici familie, nici copii. Anișoara Loghin cu greu a reușit săși stăpânească emoțiile, ochii fiindu-i slab înlăcrimați.

  Precizăm că Dorin Chirtoacă a fost recunoscut, vineri, drept bănuit într-un nou dosar, în care este suspectat de depășirea atribuțiilor de serviciu. Evident amărât, Dorin Chirtoacă a punctat că starea sa „nu este din cauza dosarelor”.

  „Eu deja sentința mi-am luat-o prin faptul că nu am familie și copii și există riscul nici să nu-i am de-acum încolo, nici una, nici alta, din cauza la tâmpeniile astea cu arestul și cu dosarele”, a dezvăluit Chirtoacă cu ochii în lacrimi.

  Tematic

  (VIDEO)Chirtoacă în lacrimi: Există riscul să nu mai am nici familie, nici copii
  (VIDEO) Chirtoacă - o nouă cauză penală. Anișoara Loghin a mulțumit pentru știre
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei