18:05 23 Mai 2019
În direct
 • EUR20.09
 • USD17.99
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Marcel Pavel

  Marcel Pavel, declarație uimitoare despre Vladimir Putin

  © Facebook / Marcel Pavel
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  Relațiile româno-ruse (184)
  4000235

  Renumitul cântăreț a fost invitat la o gală exclusivistă – ce intenții are în legătură cu președintele Vladimir Putin

  BUCUREȘTI, 23 septembrie — Sputnik. "Am vorbit cu o persoană importantă să-mi aranjeze o întâlnire față în față cu Vladimir Putin, vreau să dau mâna cu el!", a declarat entuziasmat renumitul cântăreț Marcel Pavel.

  Într-o recentă emisiune de la Antena Stars, Marcel Pavel a fost întrebat despre participarea lui la un spectacol exclusivist la Budapesta, la Opera maghiară, unde românul a cântat — iar printre spectatori care l-au aplaudat la scenă deschisă s-a aflat chiar președintele rus, Vladimir Putin.

  Manifestarea în cauză a fost Gala Aniversară prilejuită de împlinirea a 65 de ani de la înființarea Federației Internaționale de Judo. Imnul federației a fost interpretat de marele cantautor italian Al Bano, prieten și admirator declarat al președintelui Putin.

  Marcel Pavel a fost invitat chiar de președintele IJF, cunoscutul om de afaceri român Marius Vizer, personalitate apropiată de Vladimir Putin.

  Uimiți de entuziasmul cu care vorbește de președintele rus, realizatorii "Star Matinal" au dorit să afle mai multe despre dorința lui Marcel Pavel de a-l cunoaște pe Putin.

  "Este cel mai puternic om al lumii", a declarat artistul, "și ar fi o mare onoare pentru mine să-l întâlnesc — de fapt, o onoare pentru noi toți românii", a completat celebrul cântăreț.

  Soția lui Marcel Pavel este rusoaică, a fost balerină a celebrului teatru Bolșoi din Moscova.

  Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva s-au căsătorit în 1992 și au trei copii — doi băieți Sașa și o fetiță de patru ani, Ioana Iuvenalia.

  În repertoriul lui Marcel Pavel muzica rusă ocupă un loc extrem de important, la fiecare concert al său fiind incluse mai multe piese clasice de gen. Românul a susținut concerte și recitaluri cu piese rusești care au fost extrem de apreciate de publicul cunoscător din România, Moldova și Rusia.

  Тема:
  Relațiile româno-ruse (184)
  Tagurile:
  declarație, Violeta Șmîșleaeva, Vladimir Putin, Marcel Pavel, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei