05:39 26 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.77
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  1195 0 0

  Actorul rus Dmitri Naghiev a povestit despre relația sa cu Egor Klinaev, decedat astăzi într-un accident rutier la periferia Moscovei.

  CHIȘINĂU, 27 sept — Sputnik. Artiștii s-au cunoscut în timpul filmărilor serialului, au găsit imediat limbă comună și comunicau des. Tânărul a rămas în memoria lui Naghiev drept un om cu "minte ageră și un simț al umorului fenomenal".

  Actorul rus și prezentatorul TV Dmitri Naghiev a povestit că moartea actorului în vârstă de 18 ani Egor Klinaev reprezintă o tragedie personal.

  "E o știre oribilă, care mă împinge în abisul absolut al unor sentimente teribile. M-am filmat cu Egor o perioada îndelungată. Era o persoană luminoasă, cu un simț fenomenal al umorului, un actor care putea avea un mare viitor", a spus Naghiev.

  Naghiev a povestit că a comunicat mult în timpul filmărilor serialului "Fizruk" și i-a oferit multe sfaturi în ceea ce privește actoria.

  Reamintim că actorul de 18 ani a decedat astăzi într-un accident rutier. Tânărul a observat un accident pe traseu și a decis să acorde primul ajutor, însă a devenit victimă, la rândul său. Un alt automobil, care se deplasa pe același drum, nu a observat accidentul și a lovit trei persoane, printre care era și Egor. Tânărul a decedat pe loc.

  Accident rutier pe șoseaua de centură din Moscova (MKAD)
  Accident rutier pe șoseaua de centură din Moscova (MKAD)

   

   

  Tematic

  A decedat un actor al serialului "Fizruk"
  Tagurile:
  Fizruk, Serial, Accident rutier, actor, Deces, Mort, Egor Klinaev, Dmitri Naghiev, Rusia

  Știrile Zilei