10:55 22 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.47
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.60
  Artista Sia

  Au încercat să vândă fotografii nud cu Sia, ea însă a postat prima pe Net (FOTO)

  © AP Photo / Joel Ryan/Invision
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  173 0 0

  Cântăreața de origine australiană Sia Furler a reacționat într-un mod inedit la o încercare a unor paparazzi de a vinde poze cu ea goală, postând ea însăși una dintre poze pe internet

  BUCUREȘTI, 7 nov — Sputnik. Cântăreața Sia este cunoscută pentru discreția cu care își înconjoară viața privată și pentru faptul că își ascunde fața cu peruci și măști.

  Australiana a publicat fotografia cu ea nudă pentru a le-o lua înainte celor care o șantajau, adăugând un mesaj text îndrăzneț.

  "Cineva încearcă să-mi vândă fotografiile nud fanilor mei. Economisiți-vă banii, aici este gratuit. În fiecare zi este Crăciunul!", a scris Sia pe contul său de Twitter, făcând aluzie la titlul noului său album, "Everyday is Christmas" care va fi lansat 17 noiembrie.

  Potrivit The Telegraph, în poza publicată artista este văzută din spate, aparent în timp ce se afla în vacanță.

  „Postarea sugerează că o agenție care vinde poze a încercat să vândă 15 fotografii ale cântăreței, printre care cel puțin una cu aceasta nud. Nu este clar dacă vânzătorul este agenția americană FameFlyNet, al cărei watermark este vizibil într-un colț al fotografiei”, scrie Agerpres.

  Cântăreața, care și-a lansat cariera în trupa de acid jazz din Adelaide Crisp în anii '90, a câștigat mai multe premii, inclusiv un premiu MTV Video Music Award. Pe lângă faptul că a vândut milioane de înregistrări, ea a compus hituri pentru alte celebrități: Beyonce, Katy Perry și Rihanna.

  Poza poate fi văzută AICI.

  Tagurile:
  Sia, Australia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei