21:40 21 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.55
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  64 0 0

  Portughezul a anunțat deja intenția președintelui clubului, Florentino Perez, dar acesta nu vrea să-l lase să plece în vara următoare

  BUCUREȘTI, 14 nov — Sputnik. Atacantul clubului de fotbal "Real" Madrid Cristiano Ronaldo a decis să părăsească echipa la sfârșitul sezonului 2017/2018. despre aceasta a anunțat marți, 14 noiembrie, El Chiringuito.

  Portughezul a anunțat deja intenția președintelui clubului, Florentino Perez, dar acesta nu vrea să-l lase să plece în vara următoare. Este de remarcat faptul că jucătorului de 32 de ani nu-i place atitudinea conducerii clubului.

  Logoul Mondialului 2018
  © Sputnik / Наталья Селиверстова

  În special, Ronaldo este supărat de Peres pentru faptul că a încercat să-l cumpere de la "Monaco" pe Kilian Mbappe în offseason-ul trecut. În cele din urmă, francezul în vârstă de 18 ani s-a mutat la PSG.

  În sezonul curent, Ronaldo a marcat 8 goluri în 13 meciuri pentru Real Madrid în toate turneele. Contractul său cu clubul este calculat până în vara anului 2021.

  Ronaldo joacă pentru Real Madrid din 2009, iar până atunci a evoluat la Manchester United.

  Clubul englez l-a vândut pe portughez pentru suma de 80 de milioane de lire sterline (aproximativ 93 de milioane de euro la rata de atunci).

   

  Tematic

  Steve Jobs, Celine Dion și Cristiano Ronaldo - Mamele lor au vrut să-i avorteze
  “Miss bum-bum” furioasă pe Ronaldo: m-a dorit doar pentru 15 minute
  Cristiano Ronaldo, despre cariera de antrenor
  Tagurile:
  Contract, Club, Fotbal, Jucător, Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Spania


  Știrile Zilei