11:57 15 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.56
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.71
  Maria Golban

  Moldoveanca finalistă Miss Universe România, azi la 30 de ani. Ce spune (FOTO)

  © Photo: Insatgram / Maria Golban
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  18810

  Maria Golban, originară din Chișinău și care trăiește acum la București, a ajuns în anul 2010 finalistă la concursul Miss Universe România, iar astăzi împlinește 30 de ani

  BUCUREȘTI, 2 dec — Sputnik. Astăzi, la vârsta de 30 de ani, Maria face o analiză a avantajelor vârstei pe care o are și scrie că se simte mai bine ca oricând.

  „Astăzi împlinesc 30 de ani. Vârstă pe care o întâmpin cu foarte multă curiozitate, pentru că toată lumea din jur o descria ca fiind unul din marele praguri ale vieții. Dacă este așa, atunci cu siguranță este unul care duce către o "eră" mai bună, pentru că trebuie să recunosc că mă simt mai bine ca oricând”, a scris Maria pe pagina sa de Facebook.

   

  From Moscow with love! #Moscow #Russia #kiss #redsquare

  Публикация от Maria S. Golban (@marias_ideas) Ноя 9 2013 в 6:42 PST

   

  De pe profilul ei de Facebook aflăm că situația financiară a familiei ei este foarte bună, iar călătoriile sunt de neînlocuit.

  „Nu mai am inocența de la 20 de ani, însă nu mai am nici aceleași temeri. Da, mi-au aparut primele riduri de expresie, însă compesează cu încrederea și relaxarea cu care privesc în oglindă. Kilogramele parcă se depun mai ușor, însă și grija pe care o am pentru un mod de viață sănătos a crescut considerabil. Fac mai mult sport ca oricând, mănânc pe cât se poate de sănătos și încerc să-mi fac somnul de frumusețe complet, chiar și în weekend”. 

   

  Woman’s secret power is her sensual nature 😉

  Публикация от Maria S. Golban (@marias_ideas) Ноя 15 2017 в 1:29 PST

   

  „Iau deciziile cu mult mai multă încredere ca înainte, iubesc mult mai intens, sunt mai hotărâtă și determinată să fac tot ce mi-am propus mai mult ca niciodată. Dacă reușesc sa o tot țin așa, sunt absolut convinsă ca voi întimpa și următoarea decadă cu aceiași bucurie”.

   

   

  Tagurile:
  Miss Universe România


  Știrile Zilei