19:36 22 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Anna Lesko

  Anna Lesko - interpreta de la Chișinău în care s-a tras cu pistolul la București

  © Photo: Facebook / annalesko
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  167 0 0

  Probabil, Anna Lesko este singura interpretă din Republica Moldova în care s-a tras dintr-o armă în timp ce susținea un concert. Când și cum a avut loc acest nefericit caz, aflați din textul de mai jos.

  CHIȘINĂU, 16 dec — Sputnik. Anna Lesko a fost împușcată pe scenă. Probabil că puțini își mai amintesc, dar acest nefericit caz a avut loc în data de 31 iulie 2016, în timpul unui concert susținut în cadrul „Festivalului Florilor de Tei", care a avut loc în apropiere de București, mai exact în comuna Cornu, din județul Prahova.

  Anna Lesko a fost împușcată de un spectator din public, însă vedeta nu a întrerupt show-ul.

  Un fan din primele rânduri de spectatori care asistau la concertul desfășurat în cadrul „Festivalului Florilor de Tei" a tras în Anna Lesko cu un pistol cu bile, potrivit CâmpinaTV.

  Deși a fost rănită la picior, cântăreața a continuat concertul, însă la finalul show-lui le-a spus organizatorilor cele întâmplate. Delia, care a urcat pe scenă după Anna Lesko, i-a avertizat pe fani că, dacă incidentul se va repeta, concertul va fi oprit.

  „Dacă se întâmplă ceva asemănător cu ce i s-a întâmplat mai devreme Annei Lesko, oprim concertul și plecăm acasă. Fără glume proaste, vă rog!", le-a spus Delia celor prezenți la eveniment.

  Este important să remarcăm că cel care a tras cu pistolul cu bile nu a fost identificat, iar Anna Lesko nu a depus nicio plângere.

  Tagurile:
  Ana lesco


  Știrile Zilei