22:57 19 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.10
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON3.99
 • UAH0.72
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  645031

  La sfârșitul lunii decembrie prezentatoarea TV și interpreta rusă Olga Buzova a publicat o poză în care este înconjurată de un număr imens de buchete de trandafiri

  CHIȘINĂU, 13 dec — Sputnik. Poza publicată de vedeta rusă pe Instagram a fost însoțită și de un text.

  „Acum înțeleg de ce ajutorii mei toată ziua au fost atât de enigmatici și mă trimiteau mai repede acasă… nu am văzut demult o asemenea frumusețe… Imediat îmi revin de la un număr atât de mare de buchete și vă voi tachina cine a făcut asta”, a scris Buzova pe contul său de socializare.

  CITEȘTE ȘI: Olga Buzova, într-o relație cu Timur Batrutdinov? (VIDEO) >>>

  Ajutorii Olgăi Buzova au povestit abia acum că cele peste 30 de buchete, care aveau fiecare câte 100 de trandafiri, au fost dăruite de admiratorul prezentatoarei TV.

   

   

  „Am primit un apel telefonic la biroul nostru de la o persoană care s-a prezentat drept ajutor al unui antreprenor pe nume Mihail”, a dezvăluit agentul de PR al Olgăi Buzova într-un interviu pentru revista StarHit, „Ne-a anunțat că trebuie să transmită flori pentru Olga. Am văzut multe, însă un camion plin de flori — niciodată! În apartamentul Olgăi au fost aduse 33 de buchete a câte 100 de trandafiri fiecare. Desigur că am ținut în secret acest lucru față de Olga până când ea s-a întors acasă”.

  Potrivit publicației, pe admiratorul generos îl cheamă Mihail. Are 35 de ani, nu a fost căsătorit. Businessmanul a invitat-o pe Olga la o întâlnire, pe care ea a acceptat-o.

  „Olga a acceptat, însă este prematur să tragem concluzii. Mai întâi este nevoie de comunicare, de a-l cunoaște mai bine. Este de ajuns atâtat suferință pentru trecut. Ea este demnă pentru mai mult”, au declarat apropiații Olgăi Buzova pentru sursa citată.

  Postare Instagram Olga Buzova, captură ecran
  © Photo: Insatgram / Olga Buzova
  Postare Instagram Olga Buzova, captură ecran
  Tagurile:
  Trandafiri, Admirator, Olga Buzova


  Știrile Zilei