12:06 18 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.41
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.32
 • UAH0.69
  Nastasia Samburskaya

  Șocant: Samburskaya a fost snopită în bătaie de propriul soț?

  © Sputnik / Кирилл Каллиников
  MONDEN
  Sa primesc un link scurt
  229701

  A ieșit la iveală un motiv al divorțului actriței ruse Samburskaya: aceasta ar fi fost bătută de soțul său

  CHIȘINĂU, 15 ian — Sputnik. După ce în presa rusă de scandal au apărut informații că actrița și vedeta TV, Nastasia Samburskaya ar fi pe cale să divorțeze de partenerul său de viață, actorul Kirill Dâțevici.

  Potrivit fanilor, cauza ruperii relațiilor ar putea fi cearta între soți din cauza soacrei. Recent, aceasta a oferit un interviu presei, în care Nina Vladimirovna spunea jurnaliștilor că nora îi este dragă și că se cunosc de mai mult timp.

  Cearta ar fi fost provocată de aceste mărturii oferite presei, afirmă persoanele apropiate de Samburskaya. Nastasia a încetat să comunice chiar și cu proprii părinți după ce aceștia au început să o comenteze la televizor fără acceptul ei. Între cei doi soți a avut loc o ceartă, după care actrița și-a alungat bărbatul din casă.

  O postare publicată pe Instagram ar putea scoate la iveală un nou posibil motiv al despărțirii: violența.

  „De ce bărbații ridică mâna la femeie și merită să iertăm astfel de fapte? De ce să nu luăm inima în dinți și să nu mai tolerăm astfel de cazuri? De ce femeile rabdă cu anii violența domestică, justificându-se că au copii și nu se vor descurca de unele singure? Ați încercat? Să nu vă mirați apoi că odraslele vor crește niște psihopați! De ce la noi jumătate de țară sunt niște victime și masochiste, incapabile să acționeze? De ce permiteți unor bărbați slabi să se autoaprecieze pe spatele vostru? Tata a bătut-o pe mama, atunci să fiu bătută și eu! Deja devine o normă! Nu e nici pe dracul o normă. Lăsați-i, respectați-vă pe sine", a scris Samburskaya.

   

   

  Potrivit ei, fericirea constă într-o dezvoltare alături de partener, „nu atunci când vi se insuflă niște complexe și încetați să mai credeți în propria persoană".

  "Dacă cineva îmi va spune că nu înțeleg nimic în astfel de lucruri, voi răspunde că știu multe! Am crescut într-o astfel de familie. Când mi-au început să-mi spele creierii, am plecat din oraș și am uitat cum îi cheamă. Am încercat să-i iert când m-am maturizat. Nu mi-a reușit. Mi-ar lua mult timp să povestesc", a scris ea.

  Nastasia Samburskaya și Kirill Dâțevici s-au căsătorit în toamna anului trecut. Mireasa a purtat o rochie neagră, alegere care a fost calificată de unii fac ca aducătoare de ghinion în viață.

  Tematic

  Scandal: Samburskaya și-a alungat soțul din casă din cauza “limbii soacrei”
  Deja divorțată? Nastasya Samburskaya din „Univer” a șters poza soțului
  Samburskaya va pune pe jar toate restaurantele și cafenelele din Rusia
  Nastasya Samburskaya din „Univer” s-a măritat în negru. Cine este fericitul FOTO
  Nastasya Samburskaya, actrița din „Univer”, cu ochii în lacrimi pe ringul de box
  (VIDEO) Nastasia Samburskaya din „Univer” și-a lansat un videoclip
  Samburskaya: „Astăzi - operație de îndepărtare a sânilor. Urați-mi succes”
  Nastasia Samburskaya, actrița din „Univer", s-a tuns cheală - imagini șocante
  Tagurile:
  violența în familie, soț, Bătută, vedetă, Instagram, TV, Ceartă, Divorț, Nastasia Samburskaya, Rusia


  Știrile Zilei